Ohio State Health Insurance bistandsprogrammer

04/02/2010 by admin

Ohio State Health Insurance bistandsprogrammer

Ohio Department of Health og sin Division af familie og samfund sundhed Services leverer sundhedsydelser til Ohio beboere, der er uforsikrede og underforsikret. Stat-sponsorerede sygeforsikring bistandsprogrammer sikre adgang til passende uddannet sundhedspersonale, sundhedstjenester for beboere med særlige behov og tidlig intervention tjenester til babyer og småbørn.

Ohio Medicaid

Medicaid er en af Ohio state sygesikring bistandsprogrammer, der giver dækning af lægehjælp til beboere uden sygeforsikring og er opdelt i kategorier at tjene bestemte grupper. Sund Start programmet giver dækning for børn under en alder af 19 og familier med børn under 19 samt gravide kvinder, der har indkomst niveauer op til 200% af den føderale fattigdomsgrænse. Sunde familier er en Ohio Medicaid program for familier med mindst ét barn under 19 år med indkomst niveauer op til 90 procent af fattigdomsgrænsen. Folk ansøger om Medicaid skal være Ohio state beboere, amerikanske borgere eller juridiske udlændinge, har eller kan få et CPR-nummer og mødes indkomst retningslinjer. Lav indkomst beboere, der har brug for Medicaid bistand kan anvende på deres lokale county afdeling af job og familie tjenester i person, via fax eller post. Programmet kan downloades fra deres hjemmeside.

Den Ohio afdeling af Job og familie tjenester

30 E. Broad Street, 32nd gulv

Columbus, Ohio 43215

1-877-852-0010

1-614-466-2100

JFS.Ohio.gov

ABD Medicaid

Ældre voksne beboere og folk med handicap kan kvalificere sig til at modtage primære og akut pleje fordele samt langvarig pleje fra alderen, blinde og personer med handicap plan af Ohio Medicaid. Støtteberettigede deltagere omfatter Ohio beboere alder 65 og ældre, de handicappede klassificeret under Social Security Administration eller anses for lovligt blind. Ansøgere til denne sygesikring assistance program skal give bevis på alder eller handicap, indkomst og andre forsikringsdækning samt blive interviewet i person på en lokal afdeling af job og familie tjenester kontor. Ansøgere kan sende en autoriseret repræsentant til interviewet, er alder 18 år eller ældre med en skriftlig meddelelse beskriver pligter repræsentant er tilladt at udføre på deres vegne. Online-applikationer kan printes fra deres hjemmeside.

Den Ohio afdeling af Job og familie tjenester

30 E. Broad Street, 32nd gulv

Columbus, Ohio 43215

1-877-852-0010

1-614-466-2100

JFS.Ohio.gov

BCCP Medicaid

Bryst- og livmoderhalskræft kræft projekt er et initiativ af Ohio Institut sundhed, der giver sundhed dækning bistand til støtteberettigede kvinder diagnosticeret gennem dette program. Denne bistand er tilgængelig for kvinder, der er Ohio beboere, uforsikrede, grundlæggende Medicaid opfylder og har brug for behandling for cervikal og/eller bryst kræft samt præcancerøse betingelser. Deltagerne i denne Medicaid program modtage fuld og akut pleje fordele ud over kræftbehandlinger og pleje gennem gebyr-for-service plan. Kvinder, der er berettiget til Medicaid-programmer, der kræver forvaltes pleje tilmelding modtager tjenesteydelser via en forvaltes pleje plan. Yderligere oplysninger om dette program kan fås fra Ohio Department of Health.

Brystkræft og livmoderhalskræft projekt

Ohio Institut for sundhed

246 North High Street, 8th Floor

P.O. Box 118

Columbus, OH 43216-0118

614-728-2177.

ODH.Ohio.gov


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com