Hvordan til at diagnosticere Fingernegl lidelser

03/13/2010 by admin

Hvordan til at diagnosticere Fingernegl lidelser

Fingernegl lidelser kan være smertefulde og æstetisk ubehageligt, eller de kan være farlige og har mere alvorlige helbredsmæssige konsekvenser. Der er nogle egenkontrol metoder, du kan udføre for at se eller ej din negl sygdom er alvorlig, og i nogle tilfælde nogle enkle måder at forhindre søm lidelser. Altid konsultere en læge før du tager nogen medicin til behandling af Fingernegl lidelser.

Instruktioner

Diagnosticering Fingernegl lidelser

• Bestemme, hvis lidelsen er svampe. Svampeinfektioner normalt involverer misfarvning af en fingernegl. Hvis din negl er pink, har du sandsynligvis ikke en svampeinfektion. Hvis neglen er gul, mørk brun eller sort, du kan dog onychomycosis, som er en svampeinfektion i fingernegle. Onychomycosis kan også forårsage dine negle til at blive tyk til punktet af ubehag. Besøg lægen, hvis du tror, du måske har neglesvamp, som det kan sprede sig til andre dele af kroppen.

• Kontroller, om negle psoriasis, især hvis du har hud psoriasis. Ifølge American Academy of Dermatology udvikle 50 procent af folk med hud psoriasis også negle psoriasis. Som onychomycosis, vil negle psoriasis gøre dine negle vises gule eller gullig pink. Psoriasis negle varierer dog fordi luftbobler kan også udvikle under neglen, som vil i sidste ende medføre fingernegl til at falde ned hvis de ikke behandles. Neglen vil ikke blive tykkere, som det vil, hvis du har neglesvamp, men vil flage ud i gullige pletter.

• Kontrollér for sprødt og opsplitning negle. Disse er generelt kendetegnet ved negle langskæring ned midt eller negle bliver tyndere til punktet af smerte. Der er to generelle årsager til skørt og opsplitning negle. Først er fra neglene bliver konstant udsat for vand og tørret, og andet er på grund af et vitamin-mangel. En hurtig måde at diagnosticere dette er at se om dine tånegle har de samme problemer som dine negle. Hvis dine tånegle er fine, er chancerne, dette problem ikke er på grund af et vitamin-mangel. At undgå sprødt og opsplitning negle, gøre huslige pligter der involverer vand med handsker og bruge neglelak med nylon fibre som en base inden du anvender andre negle produkter.

Tips & advarsler

  • Onychomycosis kan undgås ved at praktisere god søm hygiejne. Ikke deler pedicure produkter, manicure produkter eller søm neglesaks, og sørg for at tjekke dine negle efter at have brugt offentlige svømmebassiner.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com