Positive bekræftelser for vægttab

05/31/2010 by admin

At holde fokus på vægttab og opretholde motivationen til at bevæge sig fremad gennem rigor af en restriktiv kost og krævende øvelse rutine kan være noget af en udfordring. Afværge dine voksende foragt for løbebånd af hepper dig på med nogle positiv tænkning.

Jeg behøver det

Før du finde dig selv nå til den anden 100-kalorie bar, minde dig selv at du ikke behøver det. Mind dig selv, at du kan overleve indtil den næste måltid uden de ekstra kalorier.

Jeg kan styre det

Når du går væk fra den ekstra snack, klappe dig selv på ryggen for at tage kontrol over dit valg af fødevarer.

Jeg kan gøre det

Som du langsomt nærmer dit løbebånd, dine fødder tunge med angst, planlægge din tur, jogge eller køre på maskinen. Sæt et mål i dit sind, programmet, ind i maskinen, placere håndklædet over kontrolelementerne og fortælle dig, at du kan gøre det.

Jeg kan afslutte det

Disse øjeblikke på løbebåndet kan føles som en evighed. Tag et kig på Nedtælling på kontrolelementerne og tror om hvor meget du har udrettet i de minutter, der er gået allerede. Presse dig selv til at gennemføre den plan, du satte sig med af bekræfter, at du kan afslutte det.

Jeg gjorde det!

Når du træder ud at løbebånd, fejre din sejr. På trods af øjeblikke i den dag, hvor du følte, at det var umuligt, gjorde du det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com