Stadier af kemisk afhængighed

03/24/2010 by admin

Stadier af kemisk afhængighed

Eksperimenterende brug

Den første fase af kemisk afhængighed er den eksperimentelle fase. I denne fase, er brugeren bare opdage virkningerne af brug af narkotika. Han for det meste bruger i sociale situationer og har en fast kontrol over hvornår han ønsker at bruge. Derudover er der ingen faste ønske eller planlægger at bruge i denne fase. Hun oplever også hurtig, intens og let højder med relativt små doser af kemikaliet. Kemiske har endnu ikke blandet sig med livsstil som venner, arbejde og familieliv. Økonomisk, blevet kemiske ikke skader, som de fleste produkt i løbet af denne tid er givet til brugeren ved venner eller nye bekendtskaber.

Sociale brug

I den sociale brugsfasen, brugeren begynder at have mere planlagt gange for stofbrug og opsøger aktivt den eufori, oplevede fra brugen af narkotika. I denne fase begynder brugeren køber hans egen forsyning af kemiske at subsidiere det beløb, han er stadig at få fra venner under sociale brug. Brugeren stadig har størst kontrol når stoffet bruges og stadig har tilstrækkelig selvkontrol kun bruge på passende steder og situationer. Kemikaliets anvendelse i denne fase sker næsten altid socialt omkring andre.

Kemisk afhængighed

Den kemiske afhængighed fase kan forekomme overalt fra dage efter den første brug måneder eller år, afhængig af den kemiske, der anvendes og frekvens af brug. Kemikalier såsom alkohol kan tage længere tid at fremskridt i stadiet kemisk afhængighed, mens andre mere ulovlige stoffer såsom methamfetamin eller heroin kan forårsage kemisk afhængighed inden for dages brug. Denne fase er præget af en optagethed med stoffet anvendes. Enkeltstående brug begynder som tolerance nedsætter mængden af tid og intensitet, eufori er følte. Den social- og arbejdsliv for brugeren begynder at blive berørt som anvendelsen af stoffet begynder at gå forud for alle andre områder af brugerens liv. Markante fysiske og følelsesmæssige ændringer at vise som brugeren bekymrer sig mindre om hendes helbred og mere om hende næste høj. Anvendelsen af stoffet bliver mindre åbne og skam er en regelmæssig følelse i denne fase af kemisk afhængighed.

Kronisk afhængighed

På stadiet kronisk afhængighed af bliver kemiske brug en nødvendighed snarere end en rekreativ aktivitet. Brugeren vil normalt isolere sig fra andre, især dem, der ikke bryder sig om hans kemiske brug. Brugeren har ikke længere kontrol over hendes handlinger, hvilket kan resultere i kriminel aktivitet og seksuel promiskuitet til at finansiere hendes vane. Under denne etape er lægemiddel binges mere intense og hyppige, fører til lange perioder af strømafbrydelser og andre usunde bivirkninger fra stofbrug. Brugerens fysiske sundhed er også på spil i denne fase, som kemiske begynder at bære ned vitale organer, udsætte brugeren at infektion og bringe brugeren tættere til døden. Overdosis er almindelig i denne fase samt intens tilbagetrækningen symptomer skyldes en stigning i tolerance over for kemiske.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com