Kan jeg få sygesikring, hvis jeg ikke kan forsikres fra AARP?

10/06/2010 by admin

Hvert forsikringsselskab evalueres risikoen, eller daekker, forskelligt. Hvad kan få dig faldt med en forsikringsgiver kan accepteres med en anden. Hvis du er faldet for forsikring, gør det du ikke kan forsikres, selvom det kan gøre at finde forsikring lidt mere svært eller dyrt. Hvis du ansøgt om forsikring hos et af de firmaer AARP arbejder med, og er afvist, kan du muligvis stadig kvalificere sig til health insurance andetsteds.

Gruppe sygesikring

Hvis du leder efter sygeforsikring og er for ung til Medicare, er der muligheder du kan vælge imellem, selvom du var faldet for forsikring på grund af en helbredstilstand. Gruppe forsikring gennem en arbejdsgiver er normalt den billigste mulighed og den nemmeste at kvalificere sig til, som alle i gruppen er garanteret accept. Hvis du ikke arbejder, eller din arbejdsgiver ikke tilbyder sygeforsikring, kan du muligvis føjes til en ægtefælle eller indenlandske partner politik. De fleste grupper kun tillade dig at være indskrevet i løbet af et par sæt gange hvert år: når du er først ansat, under åben tilmelding og i tilfælde af en forandring i deres liv, som mister dækning andetsteds.

Individuelle Health Insurance

Hvis du ikke har adgang til gruppen sygesikring, er din næste mulighed individuelle sygeforsikring. Hvis ikke du er på Medicare, vil du være ansøger om enkelte sygesikring politikker. Disse kan være svære at kvalificere sig til, afhængigt af, hvorfor du blev afvist for forsikring. Du kan accepteres med en højere præmie eller med en allerede eksisterende tilstand klausul, hvilket betyder, at du ikke vil blive dækket for din eksisterende tilstand for en nærmere fastsat periode. Hvis du fortsætter med at blive afvist, kan du kvalificere dig til en højrisiko forsikring pool, tilbydes af mange stater, som garanterer sygeforsikring, hvis du har blevet afvist eller har specifikke sundhedsmæssige betingelser.

Medigap politikker

Hvis du er på Medicare, kan du kvalificere dig til en Medigap politik. Hvis du lige er startet Medicare, har du en åben tilmelding frist, der begynder den første dag i den måned, hvor du både 65 eller ældre og indskrevet i del B af Medicare. Din åben tilmelding frist holder i seks måneder, og i løbet af denne tid kan du blive afvist en Medigap politik af sundhedsmæssige årsager. Efter din åben tilmelding, du kan blive afvist af helbredsmæssige årsager, men de nøjagtige årsager varierer fra selskab til selskab, så hvis du har blevet afvist af et forsikringsselskab for en Medigap, du kan være godkendt af en anden.

Medicare fordel planer

En anden sygesikring mulighed, er selv om du har blevet afvist andre steder, en Medicare fordel eller MA, plan. Disse planer overtage for Medicare, om du bevarer alle dine rettigheder som en person, der er dækket af Medicare. MA planer har meget lidt afsætningsgaranti og vil acceptere næsten alle. MA planer har sat tilmelding perioder. Du kan tilmelde dig under din indledende tilmelding periode, som er den seksmåneders periode, der starter, når du er 65 eller ældre og begynde Medicare del B. Du kan også tilmelde dig periode åben tilmelding, som er fra oktober 15 gennem 7 december hvert år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com