Hvad skal gøre, når dine ører er fyldt?

10/14/2010 by admin

Fyld op ører er ikke sjovt. Du kan føle som om der er luft fast i dine ører; der kan muligvis ikke hører meget godt; og du kan høre susen lyde, der er distraherende og irriterende. Der er flere løsninger, som du kan forsøge at hjælpe med at løse din udstoppet-up ører før de bliver uudholdelig.

Decongestant

Tage en adstringerende at hjælpe lindre trykket i fyld-up ører. Ifølge Web MD, kan få blokeret din ørekanalen passager af de samme typer af slim at overfylde andre områder af din krop. Dekongestanter er lægemidler, der er udviklet for at rydde op overbelastning i din sinus, brystet og øre passager. Web MD foreslår flere forskellige typer af dekongestanter, såsom Tylenol D. Praktiserende læge online forslag Sudafed eller kontak.

Bruge dekongestanter ifølge pakken og ikke tage mere end angivet. Afbryde brugen og se din læge, hvis trængsel i øret passager varer i mere end tre dage.

Håndtere dine bihuler

Behandle din udstoppet-up bihuler at hjælpe ørerne fyldt op. Den praktiserende læge online tyder på, at udstoppet-up næse og sinus passager øge presset på de rør, der fører til øret. Dette er grunden til, at du vil føle mere pres i dine ører, hvis du flyver med en udstoppet-up næse. Bruge en dekongestant næsespray at rydde dine bihuler, og derefter se om dine ører blive blokeret. Hvis de gør, tale med din læge og fortælle ham, at du har blokeret eller tilstoppet ører på grund af en udstoppet-up næse. Han vil være i stand til at ordinere sinus medicin. Brug ikke næsespray for mere end tre dage, da øget nasal stuffiness kan forekomme.

Rense dem ud

Rens dine ører til at se, hvis en voks oprustning har ført til din stuffiness. Brug ikke vatsvabere, som dette vil skubbe voks længere ind i øret. For at rense ud af dine ører til at fjerne stuffiness, antyder American Academy of hals-og ørelæge kunstvanding, som er en proces, der er gjort med vand eller saltvand til at fjerne voks fra ørerne. Hvis du ikke har gjort det før, tale med din læge før du prøver oparbejde. Øre vasker og øre kunstvanding væsker kan købes i håndkøb eller ved recept. Drøfte med din læge, den bedste fremgangsmåde for øre kunstvanding, og hvis du går med en over-the-counter metode, Læs etiketten grundigt. De fleste produkter vil instruere dig at sætte dråber i dine ører, så lad dem sidde i et par minutter, og derefter dreje hovedet langsomt for at tillade dråberne og enhver ørevoks til at køre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com