Sådan Treat fase fire tyktarmskræft

09/26/2010 by admin

Tyktarmskræft er en af de førende dødsårsager blandt kræftpatienter inden for USA, ifølge American Cancer Society. Fase IV er den sidste fase af sygdommen, hvor kræften har spredt sig fra tyktarmen sig selv og har spredt sig til andre fjerntliggende områder af kroppen. Behandling for fase fire tyktarmskræft adskiller sig fra de andre faser, da det ofte er umuligt at tvinge kræft i remission, hvilket også gjorde slaget i stedet om at forsyne patienten med så meget tid som muligt.

Instruktioner

• Forstå, at ifølge ACS, fem-års overlevelsesraten for en patient med stage IV tyktarmskræft er kun 7 procent. Det betyder, at kun 7 procent af patienterne vil stadig være i live fem år efter deres oprindelige diagnose. Således er mål i behandlingen af Stadium IV tyktarmskræft ikke så meget forsøger at vinde kampen, men forsøger at bremse den kræft spredningen så vidt muligt over for det uundgåelige.

• Overveje strålebehandling til at bremse spredningen af kræft og lette nogle af de smerter forbundet med fremskreden kræft. Strålebehandling består af den målrettede anvendelse af radioaktive bølger at ødelægge kræftceller, gør dem ude af stand til at overveje at gengive. Ifølge National Cancer Institute kaldes strålebehandling til behandling af fase IV kolon kræft palliativ terapi, idet målet er at holde patienten så behageligt som muligt.

• Overveje palliativ kemoterapi samt til behandling af fase IV tyktarmskræft. Kemoterapi består af ansøgningen og injektion af farlige stoffer til kroppen for at dræbe kræftceller. Dette virker fordi kræftceller har en meget hurtigere stofskifte end "normale" væv, hvilket betyder at de opsuge en uforholdsmæssig stor del af de kemikalier, der pumpes ind i kroppen. Dette kan også bidrage til at lindre smerten for spredning af kræft, at bringe nogle foranstaltning af nødhjælp til personer med stage IV tyktarmskræft.

• Palliativ kirurgi er den sidste mulighed for behandling af fremskreden kræft i tyktarmen. Palliativ kirurgi handlinger for at "debulk", eller fjerne så meget af en tumor som muligt, bremse den kræft spredningen i hele kroppen. Dette kan bidrage til at afhjælpe nogle af de symptomer forbundet med lokaliserede former for kræft, såsom dæmme op men ikke helt at eliminere nogle af de fordøjelse problemer stede i tilfælde af tyktarmskræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com