Forårsager kviksølv pærer sygdom for arbejdstagere?

09/27/2010 by admin

Forårsager kviksølv pærer sygdom for arbejdstagere?

Kompakt fluorescerende pærer (sparepærer) indeholder kviksølv dampe. Hvis pæren bryder, bliver damp udgivet. Ifølge Michigan Department of Community Health, vil mængden af kviksølv frigivet ikke gøre nogen syge.

Canadian Medical Association Journal

En artikel i Canadian Medical Association Journal punkterer mange af de spørgsmål omkring sparepærer. Deres lys forårsager ikke melanom, og løg indeholder ikke nok kviksølv for at skade enkeltpersoner, når løgene bryde.

Farligt affald

En bekymring med kviksølvholdige pærer er bortskaffelse. Mange af disse pærer vil ende på lossepladser. Udgør en eventuel langsigtet sundhedsproblem. Prøv at genbruge når det er muligt. Butikker, såsom IKEA boligindretningsprodukter, har ofte et genbrugsprogram.

Hvorfor bruge kviksølvholdige lamper

Den primære grund til at bruge kviksølvholdige lyskilder er de bruger mindre energi. Ifølge tal fra Star.gov med energi bruge belysning tegner sig for 20 procent af hjem energi. CFLS kan skære der bruger med op til 75 procent. De producerer også mindre varme end glødepærer, mindske risikoen for forbrændinger og brande.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com