Anvendelser af fiskeolie

07/14/2010 by admin

Anvendelser af fiskeolie

Mennesker spiser fiskeolie, en slags olie taget primært fra væv af fisk, til at opretholde en sund kost, der forebygger hjerte-kar-betændelse og andre medicinske problemstillinger. Det er ofte mærket under navnet "omega 3 fatty syre" og markedsføres som et kosttilskud.

Funktion

American Heart Association anbefaler fiskeolie til brugen af dem, der har høj risiko for hjerte-kar-sygdomme, eller som allerede har sygdommen.

Funktioner

Fiskeolie er fundet i fisk, der er rige på sunde olier, såsom sardin, laks, ansjos og makrel. Kosttilskud, der indeholder fiskeolie er produceret, så folk, der har brug for at forbruge en masse af omega 3 fedtsyrer kan få den anbefalede mængde af olie uden at spise faktiske fisk.

Fordele

Fiskeolie har vist sig for at reducere betændelse, der kan forårsage hjerte-kar-sygdom, og anbefales i forskellige mængder som en del af en sund kost af American Heart Association.

Advarsel

Nogle af de fisk, som fiskeolie er fremstillet, herunder laks og tun, er øverst i fødekæden, hvilket betyder at de er særligt sårbare over for forurening i deres miljø. Før ved hjælp af fiskeolie kosttilskud, være klar over, hvordan olien er fremstillet og om fiskene det stammede fra var udsat for risiko for høj forurenende stoffer.

Ekspert indsigt

Forskere fortsætte med at lave research på kvaliteter af fiskeolie. En undersøgelse offentliggjort i biologisk psykiatri har vist at det kan hjælpe med at forhindre depression, og en undersøgelse offentliggjort i FASEB Journal har vist, at det også har en præventiv virkning mod Parkinsons sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com