Hvad er Kalawalla?

06/18/2010 by admin

Hvad er Kalawalla?

Kalawalla, også kendt som Heliocare, Rapuani og Polypodiaceae, er en urtekosttilskud, der stammer fra Engelsød leucotomos anlæg. Denne tropiske fern planter er hjemmehørende i Central- og Sydamerika (primært Honduras) og har været brugt i århundreder på grund af dets medicinske og helende egenskaber. Kalawalla er navnet på den ekstrakt eller mad supplement, som er afledt af anlægget.

Historie

Kalawallas forbrug kan spores tilbage til de gamle mayaerne, der drak det dagligt som en te at rense deres blod og befri det for nogen skadelige giftstoffer. Indfødte amerikanere også udnyttet planteekstrakt mod inflammatoriske og hud betingelser. I dag, bruges Kalawalla rundt om i verden til at behandle en række sygdomme og forbedre kroppens generelle sundhed.

Betydning

Selv om der ikke er en overvældende mængde af videnskabelige undersøgelser på Kalawalla, forskning, som udføres på Wellman laboratorier af Photomedicine, Harvard Medical School, bekræfter, at ekstraktet kan prale af antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber (deres opdagelser blev udgivet i Anticancer tidsskrift---Se ressourcer for abstrakt). Derudover har Kalawalla vist evne til at regulere immunsystemet og forbedre sin funktion som helhed. Inden for det sidste årti har populariteten af Kalawalla som øget og så antallet betingelser, det bruges til adresse.

Hudskader & Psoriasis

Kalawalla oral kosttilskud har vist potentiale til at mindske virkningerne af solskoldning og UV skader, samt reducere forekomsten af hudens ældning og truslen om kræft, at resultaterne fra UV-stråling. Kalawalla kan også være gavnlig for personer med eksem, Psoriasis og Vitiligo på grund af dens evne til at mindske bivirkninger af PUVA; en Psoralen og UVA behandling for ovenstående, som har begrænset forbrug (langsigtede virkninger omfatter risikoen for hudkræft og andre skader).

Autoimmune sygdomme

Kalawalla har vist evnen til at hjælpe med at behandle en række autoimmune sygdomme, af fastholdende de cytokiner, som hovedsageligt er forbundet med sådanne lidelser. Cytokiner signalering molekyler, som styrer cellulære kommunikation; men et overskud af cytokiner kan medføre skade på kroppens væv og betændelse. Kalawalla er blevet givet til patienter med autoimmune sygdomme herunder: arthritis, Crohn´s sygdom, kronisk træthedssyndrom, diabetes mellitus, Hashimotos sygdom, hæmolytisk anæmi, IgA-nefropati, Grave´s sygdom, lupus, multipel sklerose, Parkinson´s, sklerodermi og Sjorgren´s syndrom.

Overvejelser & forbrug

Som med medicin eller supplere, er det vigtigt at konsultere din læge før du starter en ny regime. Kalawalla anses for sikkert for folk i alle aldre, og der har været få dokumenteret bivirkninger (fordøjelsesbesvær og kløe i huden). Sikkerheden for Kalawalla har imidlertid ikke været etableret i kvinder der gravide eller ammende og personer, der lider af sygdomme i nyrerne eller leveren.

I Europa, Kalawalla er faktisk en godkendt medicin og dækket i en stor del af forsikring. Det er typisk administreres i kapsel form og doser tendens til at vifte fra tre til fire kapsler dagligt. Afhængigt af tilstanden er det ordineret til Kalawalla kan tage op til to måneder før tilstrækkelige resultater ses.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com