Hvordan at slippe af med fedt af dine armhuler

08/05/2010 by admin

Vægtøgning finder sted på åbenlyse områder på kroppen gerne mave, butt, hofter og elskovshåndtag. Området af dine armhuler er mindre tilbøjelige til at vinde fedt, men det sker og det kan få dig til at være selvbevidst, når det sker. Tabe denne fedt, skal du til at tabe sig som helhed og gøre nogle vigtige øvelser, der er målrettet mod din overkrop. Dette tager nogle sved, engagement og en række udfordrende skridt.

Instruktioner

• Skåret ud af fødevarer, der er høj i fedt og sukker og raffinerede. Eksempler på disse er hvidt mel produkter, stegt mad, fastfood, slik, kager, cookies, forarbejdet kød og højt fedtindhold mejeriprodukter. Spis kun fødevarer, der er næringsrige som frugt, grøntsager, frø, nødder, fedtfattige mejeriprodukter, fuldkorn og bønner.

• Stop drikke kalorier. Kalorier i form af drikkevarer kan forårsage du få vægten. Dette omfatter områder nær dine armhuler. Fjerne alle de drikkevarer, du i øjeblikket drikke, der er højt indhold af sukker og kalorier som øl, sodavand, mælk shakes, frugtjuice, latte og sukkersød te. Drik vand i stedet, som den har nul kalorier og det kan også hjælpe holde dig hydreret. Institute of Medicine anbefaler, at kvinder får ca 2,7 samlede liter vand om dagen og mænd får ca 3,7 liter.

• Spiser flere måltider i løbet af dagen. Spise små, hyppige måltider, der er en balance af protein og carbohydratess kan tilbyde dig en række fordele. Det kan øge dit stofskifte, holde din energi niveauer forhøjet og forhindre dig i at spise for mange kalorier. En skål af bønner med brune ris er et eksempel på et måltid.

• Begrænse dit daglige indtag af kalorier. For at tabe sig, skal du oprette en kaloriefattige underskud, hvilket betyder flere kalorier der bliver brændt end forbruges. For at fremme denne proces, skære dit daglige indtag ned af 500 kalorier. Dette vil føre til et pund om ugen af vægttab.

• Udføre vægttræning til at målrette din overkrop. Øvelserne kan udføres for at ramme alle de omkringliggende muskler af dine armhuler. Dette kan hjælpe med at opbygge muskler, som er metabolisk aktive, og også tone disse områder. Brystet presser, skulder presser, bageste rækker, triceps extensions og biceps curls er alle eksempler på øvelser. Lave 12-15 reps med moderate vægte tre gange om ugen på skiftende dage.

• Gøre cardio til at brænde fedt nær dine armhuler. Hjerte-kar-Motion øger din aerobe styrke og det hjælper også at smelte væk pounds fra hele din krop. Gøre nogle form for konditionstræning, som du nyder for 45 til 60 minutter tre gange om ugen på skiftende dage. For at arbejde din øvre og nedre kroppen på samme tid, øvelser som elliptiske uddannelse, roning, svømning, kick boxing og langrend. Ellers kan du køre, ride en cykel eller bruge en trappe bjergbestiger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com