Sådan Cure testikel smerter

07/27/2010 by admin

Orchitis og epididymitis er to af de mest almindelige bakterielle infektioner i de mandlige kønsorganer. Disse infektioner påvirker normalt mænd, der er yngre end 35. Infektionen kan være forårsaget af bakterier, der strømmer gennem blodbanen til personens testikler og kan også forårsage seksuelt overførte sygdomme. Dette kan være ganske smertefuldt, så søge lægehjælp fra din læge. For at helbrede den testikel smerter forårsaget af epididymitis og orchitis, anbefaler Prostatitis Research Center flere metoder til behandling.

Instruktioner

• Kontakte din familie læge at diagnosticere den mulige årsag til testikel smerter. Din læge kan ordinere en lav kvalitet smertestillende medicin som antibiotika, hvis du er bekræftet for at have epididymitis eller orchitis.

• Få betydelige hvile og begrænse fysiske aktiviteter til at holde dine fødder forhøjede. Dette vil reducere tyngdepåvirkning og forhindre unødvendige blodgennemstrømning i det berørte område. Læs etiketterne ordineret smertestillende og antibiotika før at tage dem. Sørg for at tage den dosis, der er anbefalet af din læge.

• Find en behagelig sted hvor du kan sidde efter indtagelse af ordineret medicin. Sørg for at bære tøj, der giver scrotalt støtte for ikke at forårsage ubehag.

• Læg et håndklæde på det angrebne område til at reducere risikoen for forfrysninger eller forbrændinger før emballere. Placere jeres hot-cold packs på håndklæde dækker det berørte område. Din læge vil ordinere et bestemt beløb af tid til at anvende varme eller kulde, før du fjerne eller skifte mellem dem.

• Prøv at slappe af, mens anvendelse af pakker og holde dine fødder op til holde blodgennemstrømningen støt i det berørte område.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com