Biologiske Psoriasis behandling

08/17/2010 by admin

Nye behandlinger tilbyde håb til at lindre symptomerne på psoriasis. Indtil for nylig mest psoriasis behandlinger fokuseret på clearing huden eller lindre kløende, smertefulde symptomer. Den nye klasse af lægemidler, rammer derimod immunsystem reaktion at årsager hud udbrud i psoriasis. De nye lægemidler, kendt som biologics, virkelig helbrede ikke psoriasis, men de har tilbudt betydelige lettelse for mange mennesker. Selvfølgelig, kan der være bivirkninger og risici involveret.

Ingen kur

Der er ingen kur mod psoriasis. Et udvalg af behandlinger findes imidlertid og mange psoriasis patienter oplever en vis grad af komfort og kontrol af deres symptomer gennem forskellige behandlinger. Biologiske medicin har nogle bivirkninger og risici, og de derfor anbefales kun for moderat til svær tilfælde.

Mekanisme

Nuværende biologics falder i to mange kategorier, TNF-alfa-blokkere og T-celle blokkere. TNF-alfa-blokkere arbejde for at forhindre en kemisk kendt som tumor nekrose faktor alfa. Høje niveauer af TNF-alpha er blevet knyttet til en overaktiv immunsystemet. Ved at blokere denne TNF, forhindre biologics kædereaktion, der fører til unormalt hurtige hud vækst. Tilgængelige TNF-alfa-blokkere omfatter adalimumab, infliximab og etanercept.

T-celle blokkere hjælpe, udløser en immunrespons. I psoriasis patienter, kan T-celler blive udløst for ofte. T-celle blokkere forhindre cellerne i aktivering, derved opbremsning immunsystemet. Den foreliggende T-celle blocker er kendt som alefacept.

Administration

Patienter kan injicere adalimub og etanercept selv derhjemme, på en tidsplan, der er angivet af deres læge. Alefacept kræver en ugentlige besøg hos lægen for en indsprøjtning direkte ind i muskelvævet. Infliximab patienter får IV infusioner, også under en læge besøg.

Bivirkninger

Når nogle patienter først tage biologics, opleve de feber, hoste, infektioner og udslæt. De fleste patienter, som oplever bivirkninger finde deres organer justere inden for en uge eller to efter begyndt behandling.

Risici

Biologics "switch off" dele af immunsystemet. Dette kan efterlade patienter mere sårbare over for infektioner, lymfom, blod kræft, nekrotisk hudsygdom og andre komplikationer. Patienter bør være sikker på at diskutere deres risiko med en læge før du tager en biologiske medicin. Gravide eller ammende kvinder anbefales ofte ikke at tage biologics. Patienter, der starter biologics og har vedvarende hoste eller feber bør underrette deres læger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com