Hvordan man passerer nyresten hos diabetikere

08/16/2010 by admin

Nyresten er utrolig smertefuld og har potentiale til at blive en medicinsk nødsituation. Omkring 70 procent af befolkningen, der lider af nyresten er mænd, som er delvist hvorfor nyresten har været sidestilles med mandlige fødsel. Da nyresten kan efterligne andre medicinske problemer, er det vigtigt, at en nyresten præcist være diagnosticeret før forsøger at passere stenen. Når stenen er blevet diagnosticeret, ydes comfort care mens du venter på at passere stenen.

Instruktioner

• Drik mindst 8 ounce af vand under hver vågne timer. Dette vil hjælpe sten i let passerer urinvejene.

• Overvåge blodsukkeret nøje og sikre, at blod glucose niveauer forbliver inden for normale grænser. Når en diabetiker ikke normale blodsukkerniveauer, kroppen ikke fungerer så effektivt som det skal, hvilket resulterer i en mindre effektiv urinvejene.

• Tag en smertestillende at lette smerter forbundet med nyresten, hvis smerten er for ubehageligt at bære. Undgå flydende smertestillende midler, der kan købes over-the-counter, såsom flydende Tylenol, fordi flydende medicin kan have sukker i dem, der kunne have en negativ indvirkning en diabetisk blodsukker. Tag ikke mere medicin end styret på flasken. Konsultere en læge, hvis der lider af ekstrem smerte.

• Stamme alle urin ved at placere en si over toilettet. Samle alt fanget i sien og bringe det til en læge der skal analyseres. Sten og sedimenter fanges i sien kan tillade lægen til at bestemme hvad stenen er lavet af og give anbefalinger til at forhindre nyresten i fremtiden.

• Konsultere en læge, hvis smerte ikke er aftaget inden for 24 timer. Nyresten er sommetider så store, at de er i stand til at passere gennem urinlederne. I tilfælde som disse, er Ekstrakorporale trykbølge lithotripsi almindeligt anvendt til at bryde op sten i mindre stykker, der kan passere gennem urinlederne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com