Hvordan man behandler en hud brænde fra madolie

08/19/2010 by admin

Hvordan man behandler en hud brænde fra madolie

Forbrændinger af huden er ikke ualmindeligt, og mange forbrændinger, der opstår i hjemmet begynde i køkkenet. Varme madlavning olie forbrændinger skal behandles anderledes end forbrændinger forårsaget af elektricitet eller kemikalier.

Forstå alvoren

Før en brænde er behandlet, bør en person først bestemme graden af en brænde. En læge skal behandle alle tredjegradforbrændinger. Tredjegradforbrændinger er alvorlige nok til at ødelægge nerveender. Tredje grad brændt hud vises enten hvid eller farve af forkullede kød.

Behandling af brænde

Det første skridt til at behandle en hud brænde fra madolie er hen til ophæve noget tøj, der kan røre eller forstyrre brænde. Næste, individ bør opstille koldt vand over brændingen, rense brænde forsigtigt og så løst Pak området ind i gaze. Ifølge naturlægemidler kur Indien, kan enkeltpersoner også ønsker at overveje at anvende aloe vera til brænde efter rensning det. Aloe vera er kendt for sin evne til at fremskynde helingsprocessen og kan også føle beroligende.

Overvejelser

At holde gaze eller løs bandager over brændingen kan holde partikler og bakterier kan komme i kontakt med webstedet brænde; men det er en god idé at lade en brænde indånder. Gaze bør ikke pakkes så stramt at luften kan cirkulere. Ifølge Nutra arv, en person kan føle sig fristet til at anvende is til en brænde, men dette er ikke en smart idé. Isen kan forværre smerten og muligvis forsinke healing.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com