Mineraler fundet i råsukker

08/22/2010 by admin

Mineraler fundet i råsukker

Råsukker indeholder mineraler og vitaminer, som du ikke finder i andre sukkerarter eller sødestoffer. De fleste sukkerarter som hvidt sukker eller brun farin er strippet af næringsstoffer og kan indeholde tilsætningsstoffer. de vigtigste mineraler fundet i råsukker omfatter fosfor, jern, kalium, calcium og magnesium.

Fosfor

Ifølge Medline Plus, fosfor er afgørende for dannelsen af knogler og tænder og spiller "en vigtig rolle i kroppens udnyttelse af kulhydrater og fedt og i syntesen af protein for vækst, vedligeholdelse og reparation af celler og væv." Fosfor er mest almindeligt forekommende i protein fødevaregrupper af kød og mælk. Det er samme farve til brun farin, men brun sukker indeholder ikke mineraler og næringsstoffer. Ifølge SweetAdditions.com, indeholder råsukker et maksimum på 3,9 mg af fosfor.

Calcium

Ifølge National Institutes af sundhed Office af kosttilskud er calcium nødvendig for muskelsammentrækning, blodkar udvidelse og sammentrækning, udskillelsen af hormoner og enzymer og sender impulser i hele nervesystemet. Calcium kan også findes i mælkeprodukter som yoghurt, ost og mælk, såvel som visse brød og fisk.

Magnesium

Magnesium letter kroppens biokemiske reaktioner, og fastholder normal muskel og nerve funktion. Det understøtter også den immun ordning og knogle styrke og hjælper med at regulere blodtrykket og stofskifte. Magnesium kan også findes i grønne grøntsager, nødder og fisk.

Jern

Jern, er ifølge de nationale institutter for sundhed Office af kosttilskud, en integreret del af mange proteiner og enzymer, bevare et godt helbred. Jern aids i cellevækst og strømmen af oxygen. Mennesker, der har en jernmangel er ofte træt og mere modtagelige for at blive syg. Jern findes også i oksekød, fisk og fjerkræ.

Kalium

Kalium er et mineral og en elektrolyt og bistår funktion af celler, væv og organer. Ifølge University of Maryland Medical Center leder elektricitet i kroppen. Kalium er også vigtigt for korrekt hjertefunktionen og fordøjelse. Kalium er også findes i fødevarer såsom bananer, appelsinsaft og fisk.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com