Hvordan til at kæmpe for meget søvn

11/13/2010 by admin

Hvordan til at kæmpe for meget søvn

Alle er lidt forskellige, når det kommer til deres søvn behov men sleep specialister har fortalt os i årtier, at vi skal få en god otte timers søvn hver nat til at fungere ordentligt. Hvis du finder dig selv oversleeping eller også groggy at vågne, prøve et par tips til at hjælpe dig rise og glans hele dagen lang.

Instruktioner

• Tillad en regelmæssig søvnmønster at udvikle. Ved at gå i seng og at komme op på det samme tidspunkt hver dag, træner du din indre Skræk Stueur hen til vække naturligt. Hvis du skal variere din tidsplan, gøre det ved sengetid, men holde din alarm sæt det samme hver morgen i uge. Hvis du sover i weekenden, vil du underminere din krop ur.

• Spise rigtigt, især hvis du er en teenager. Nærende og velafbalanceret måltider vil give en lang række vitaminer og mineraler din krop har brug for genbestilling. Derudover Drik masser af vand i løbet af dagen; dehydrering kan forårsage træthed og problemer med stigende i morgen.

• Gå en tur i løbet af dagen. Hvis dit job og livsstil ikke er befordrende for fysisk aktivitet, kan du prøve at tilføje en 45 minutters gang før din aftensmad. Men undgå motion før sengetid, da det øger dit stofskifte, ikke tillader dig at falde i søvn let.

• Se din læge, hvis stress, depression eller angst holder dig fra at falde i søvn ved sengetid. Ud over forhindrer dig i at få nok søvn, kan disse betingelser reducere kvalitet søvn du får hver aften. Din læge kan ordinere anti-depressiv medicin eller henvise dig til en specialist for rådgivning.

• Reducere dit koffeinindtag efter dit aftenmåltid. Koffein sent på dagen kan reducere dine kvaliteten af søvn, føre til omtågethed i morgen.

• Få et vækkeur uden en snooze-knap. At trykke på snooze gentagne gange for en ekstra fem minutter søvn tog din krop til at blive træt i morgen. Skiftevis, sætte alarmen på den anden side af soveværelset, så du er nødt til at komme op at slukke den.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com