Hvordan til behandling af rynker med hjem retsmidler

11/17/2010 by admin

Rynker påvirker os alle på et eller andet i vores liv. Enhver hyppige flytning af hud over en årrække kan forårsage rynker til at danne. Den blotte act af smilende eller knibe øjnene sammen øjnene i sollyset er nok til at producere rynker. Som hud aldre og kollagen går produktion ned, huden ikke kan holde sin form samt det bruges til, og den deraf følgende sagging også fører til rynker. Heldigvis er der masser af hjem retsmidler, der kan bruges til at behandle og forebygge rynker, og du kan begynde at bruge nogle af disse hjem retsmidler til at behandle dine rynker i dag.

Instruktioner

• Drikke otte fulde glas vand hver dag. Dette vil holde din hud hydreret, der vil blidt buttet op eksisterende rynker og afskrække nye fra formning.

• Slid solbriller når du går i solen. Dette vil holde dig fra at knibe øjnene sammen, som vil forhindre de fine linier omkring øjnene fra drejning i dybe rynker.

• Undgå at bruge ansigts produkter indeholdende alkohol. Alkohol er tørring og kan forårsage rynker til at danne. Bruge produkter, der indeholder vand eller heks hazel i stedet.

• Brug ansigts cremer, der indeholder lys, naturlige olier, såsom kæmpenatlysolie eller avocado olie. Disse vil absorbere ind i huden let og buttet op eksisterende rynker.

• Anvende fugtighedscreme, så snart du vasker dit ansigt eller brusebad. Dette vil låse vand fra vask i dit ansigt, at holde dit ansigt hydreret og udglatte rynker.

• Brug en solcreme med en SPF på mindst 15, når du går udenfor. Langvarig udsættelse for sollys kan skærpe og alder hud, fører til rynker. Solcreme hjælper med at blokere disse skadelige virkninger.

• Bruge en opstrammende maske til at behandle dine rynker. Ansigts masker der indeholder mineralsk ler og troldnødfamilien krympe porer og stramme huden til at naturligt reducere forekomsten af rynker. Lad masken på ikke mere end en halv time, til at undgå udtørre din hud, så vaske det af med varmt vand.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at behandle rynker med concealer. Nogle mennesker forsøger at dække rynker med concealer, men dette kun gør rynker mere fremtrædende, som concealer liggende i rynker og fremhæver dem.
  • Selv om drikkevand er en af de nemmeste og mest effektive af de hjemme retsmidler til behandling af rynker, Sørg for du drikker ren, filtreret vand. Ufiltreret vand som vand fra hanen, kan have spor af barske kemikalier i det, der kan være skadelige for din hud i det lange løb.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com