Hvordan vurderes nikotinafhængighed

04/29/2010 by admin

Hvordan vurderes nikotinafhængighed

Læger verden over har udviklet tests og værktøjer til at vurdere omfanget af nikotinafhængighed i deres patienter. Foranstaltninger såsom Fagerstrom Tolerance spørgeskema, har været brugt til at vurdere omfanget af nikotin i patienter. Du kan følge et par enkle trin til at selvangive om du eller nogen du elsker har en nikotinafhængighed af. Ifølge National Institutes of Health and MedlinePlus er 87 procent af alle lungekræft dødsfald på grund af rygning, så vurdere dit niveau af afhængighed og få hjælp til at holde op er vigtige for at genvinde dit helbred.

Instruktioner

• Hvis du ikke ryger hver dag, vurdere, hvor ofte du ryger. Nogle folk ryge når de er ude med venner eller drikke socialt. En person, der ryger på lejlighed tror måske, at han ikke har en afhængighed af nikotin. Men hvis du er i stand til at holde fra at ryge en cigaret eller en cigar når du er ude med venner, kan det tyde afhængighed af nikotin.

• Være opmærksom på hvordan du ryger snart efter at vågne om morgenen. Om det er inden for fem minutter eller en time før du lys den første cigaret kan afgøre, om du vil være i stand til at forlade på din egen eller har brug for hjælp fra en sundhedsperson.

• Bestemme din evne til at bevare kontrollen over cravings, når du befinder dig i steder, at du ikke ryger som restauranter, kirker eller lufthavne. Hvis nogen er på udkig rundt til et sted at "snige ud" og røg, og kan ikke vente til han forlader, område, sin grad af afhængighed er naturligvis stærkere end hvis han roligt kan vente og stoppe tænke på en cigaret, indtil han er i et område, der tillader rygning.

• Holde styr på hvor mange cigaretter du ryger på en dag (eller hvor meget snus, rør eller cigarer). Nogen, der ryger så få som fire cigaretter om dagen formentlig stadig har en nikotinafhængighed af, men kan være i stand til at afslutte lettere end den person, der ryger 20 eller mere om dagen.

• Når du er syg med influenza eller andre luftvejssygdom, og du stadig ikke kan hjælpe men ryger selvom det forværrer sygdommen, du kan bestemme, at du har en stærk nikotinafhængighed. En afhængighed er noget, der er vanskeligt eller umuligt at kontrollere, selv når du ved, at det er skadeligt for dit helbred.

Tips & advarsler

  • Hjælp til at stoppe rygning vane, først lære dig selv at variere gange, at du kan ryge. For eksempel, hvis du ryger altid efter et måltid, ikke tillade dig at have en cigaret, indtil mindst en time er gået, når du er færdig med at spise. Hvis du normalt ryger mest i din bil, at at en "røgfri zone." Jo mere ubehageligt du gøre det for dig selv at ryge, desto mere sandsynligt er det, at du vil være klar til at sparke afhængigheden.
  • Tjek produkter som sugetabletter, tyggegummi eller andre anti-rygning enheder til støtte i forbindelse med afslutning. Mange af disse produkter indeholder nikotin, som kan hjælpe dig med at sparke vanen først, derefter vænne dig ud af nikotin, selv.
  • Konsultere din læge før du prøver noget Anti-ryge produkter. Nogle produkter kan være farlige for personer med hjerteproblemer, eller dem, der fortsætter med at ryge på samme tid som brug af produktet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com