Sådan Lance en stald inde i øjet

05/19/2010 by admin

Sådan Lance en stald inde i øjet

En stald er en smertefuld, rød bule, som kan findes i bunden af en øjenvipper, eller under øjenlåget. Betingelsen er forårsaget af en infektion af smøremidler kirtler, som udvikler sig fra bakterier, der er fanget i kirtlen. Bakterier er som regel skylles ud af naturlige eye smøring; Men processen kan afbrydes, når kirtlen bliver blokeret. En stald kan normalt løses med gentagen anvendelse af varm komprimerer. I særlige tilfælde vil opløsning kræver antibiotika øjendråber eller en særlig kirurgisk procedure kaldet lancing. Instruktioner for lancing en stald er inkluderet i de følgende afsnit.

Instruktioner

• Anbring Chux pad over patientens ansigt, således at deres øjne er synlige og deres næse og mund er afdækket for normal vejrtrækning.

• Klem en lille mængde af alkohol eller Betadine på et sterilt stykke gaze. Forsigtigt rengøre stald og omkringliggende område med gaze. Udvis forsigtighed, at undgå at få nogen i patientens øjne.

• Fyld kanyle med lidocain. Indsprøjte en lille mængde af lidocain i patientens øjenlåget ved siden af stalden. Indsprøjte en lille mængde af løsning på alle fire kanter af stald til at sikre, at patientens øjenlåget er tilstrækkeligt følelsesløse. Vent cirka 5-10 minutter, at indrømme den medicin tager effekt.

• Klem forsigtigt øjenlåget omkring i stald eller på siden af stalden. Hold klemmen i din ikke-dominerende hånd at stabilisere øjenlåget under proceduren.

• Skær et lille snit i hvid eller gul hovedet af den stald, hvilket indikerer tilstedeværelsen af den tilstoppede kirtel. Satte skalpel og bruge sterile stykker gaze til at absorbere alt materiale, der er frigivet fra stald gennem små indsnit. Hvis hævelsen er stadig til stede efter alt det siver materiale er blevet frigivet, lægge en lille mængde af pres på alle fire sider af stald til afdrypning-processen.

• Slip forsigtigt klemme.

• Klem en lille mængde af alkohol eller Betadine på et sterilt stykke gaze. Forsigtigt rense området med stalden og snit. Skub ikke gaze i snit.

• Placer patch over patientens øje og sikre patch med tape på top, bund og begge sider af programrettelsen. Bed patienten om at holde lappe i sted for 2 til 3 timer.

• Give patienten med en recept for en antibiotiske øjendråber. Øjendråberne skal Self administreres af patienten i en periode på 5 dage.

Tips & advarsler

  • Lancing en stald er det sidste mulige opløsning metode, der bør overvejes. Denne procedure bør kun udføres af en uddannet læge eller øjenlæge. Forsøg ikke at lance en stald i hjemmet, da dette vil øge potentialet for infektion og permanent øjenskade.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com