Selvstændig Health Insurance omkostninger

06/28/2010 by admin

Selvstændige individer køber ofte enkelte sygesikring planer. Individuelle sundhedsplaner yde flere typer af dækning for dig og din familie. Enkelte planomkostninger kan varierer bredt baseret på flere faktorer. Præmier afhænger af mængden af out-of-pocket omkostninger som mængden af fradragsberettiget og co-assurance, at du er villig til at acceptere. I modsætning til gruppe forsikring er individuel forsikring underlagt afsætningsgaranti, hvilket betyder, at forsikringsselskabet vil bestemme din risiko niveau og base plan satser på denne bedømmelse. Med gruppen forsikring, arbejdsgivere deler ofte udgifterne til præmien med medarbejdere, men selvstændige individer er ansvarlig for hele præmien.

Præmier

Selvstændige individer betale ofte højere præmier end arbejdsgiver-baserede gruppe planer, fordi de ikke har fordel af en grupperabat. Præmien er den faktiske udgift til har forsikringsposterne. De fleste præmier er faktureres og betales månedligt, selv om der er nogle få undtagelser, såsom en midlertidig sundhedsplan, som du forhånd kan betale. Præmien varierer baseret på plantype, dækning og fordel og det fradragsberettigede beløb. Andre faktorer som din alder og helbredstilstand kan også påvirke tarifferne. Du skal betale præmier fortsat dækning. Hvis du ikke gør det, bortfalder din politik.

Selvrisikoen

Mange sundhedsplaner omfatter en selvrisiko. Beløb, selvrisikoen er en dollar beløb, der skal betales af forsikringstageren, før forsikringsselskabet begynder at betale for tjenester. Fradragsberettiget beløb varierer fra et par hundrede dollars til flere tusinde dollars. Som selvstændig erhvervsdrivende, kan du ønsker at have en højere selvrisiko, fordi jo højere selvrisiko, jo lavere præmie. Selvrisikoen er normalt funktioner af foretrukne leverandør organisationer og ikke sundhed vedligeholdelse organisationer. Sundhedsydelser som forebyggende pleje besøg, kan udelukkes fra planens fradragsberettigede.

Co-assurance

Co-assurance er en fælles udgifter mellem forsikrede og forsikringsselskabet. Denne opdeling er repræsenteret som en procentdel som 90/10 eller 80/20. Forsikringsselskabet betaler normalt mere af omkostningerne ved tjenesterne, men du skal betale din procent. For eksempel, hvis din co-assurance er 90/10, og du besøger en læge kræver dit forsikringsselskab du betaler 10% af lægens regning. For at flytte omkostninger fra sygesikring, hvis du er sund og selvstændige, overveje planer, hvor forsikringsgiveren har co-assurance er mindre. Dette resulterer i lavere præmier, efterlader dig med ekstra dollars til at investere i din virksomhed.

Co-betalinger

Co-betalinger er faste dollar beløb, der betales af forsikringstageren, normalt i forbindelse med service. HMOs typisk indslag co-betaler, men andre planer kan også kræve co-betaler, så godt. Co løn dollar beløb for lægernes besøg kan være så lavt som $5, $10 eller $25 og højere for ambulant procedurer. Co-betaler ofte gælder ikke for indlæggelse hospitalsindlæggelser men finder anvendelse på receptpligtige lægemiddel planer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com