Hvordan at finde lindring fra hæmorider

12/20/2010 by admin

Hvordan at finde lindring fra hæmorider

Hæmorider er en meget almindelig lidelse i store bump og klumper form lige inden eller uden for din endetarm. Selv om fælles blandt gravide kvinder hæmorider kan udvikle sig i nogen af alle aldre og kan præsentere med lys blødning i området rektal langs med smerter, hævelse og kløe. Fritagelse hæmorider kan findes i hjemmet med nogle over-the-counter retsmidler og et par enkle trin.

Instruktioner

• Fyld dit badekar med nogle varmt vand og suge dine nederste halvdel for 15 minutter om morgenen. Bruser eller bade som du regelmæssigt ville og vaske rektal området med vand. Dup dem tørre og air tørre i 10 minutter inden du sætter på tøj. Gentag natten før sengetid.

• Må ikke spise krydret mad, indtil din hæmorider er væk. Krydret mad vil kun agitere området Hvornår Hvornår du vil lave en tarm bevægelighed. Også holde sig fra alkohol og koffein, som kan gøre tarmen sværere at flytte.

• Spredes et tyndt lag af hydrocortison hemorrhoid creme til rektal området hvor bump er til stede. Genanvende som anvist af den særlige mærke, som skulle hjælpe med at lindre kløe. Altid anvende cremen på en ren rektal område.

• Sidder på en pude, når det er muligt, når du sidder. En pude vil blødgøre presset placeret på din bag, når du sidder. Apoteker sælger puder lavet specielt til siddepladser, der nemt oppustelige at tage med dig på farten.

• Bruge uparfumeret, alkoholfrie baby vådservietter efter afføring og bruge ikke regulære toiletpapir omkring området rektal indtil hæmorider har ryddet op. Regelmæssig toiletpapir er for barsk for dette vanskelige område og vil kun gøre hæmorider værre.

• Fryse en pose med vand eller købe store Isposer og sidde på dem for at hjælpe med at lindre kløe og hævelse. Gør dette nødvendigt for kløe lettelse. At lave isposer derhjemme udfylde en stor genlukkelig sandwich pose med vand; derefter placere den i en større forsegles sandwich pose og læg det flat i fryseren til at fryse i to til tre timer.

Tips & advarsler

  • Et produkt kaldet CLENZONE er tilgængelig på visse helseforretninger. Dette er et lille apparat, som tillægger toiletsædet og sprøjter en tynd strøm af vand ind i endetarmen området efter hvert toiletbesøg. Det tjener til at rense og lindrer området.
  • Altid har hæmorider diagnosticeres ved din læge, hvis dette er din første tid beskæftiger sig med dem, da der kan være en alvorlig underliggende årsag.
  • Hvis hæmorider ikke går væk efter en uge med at behandle dem se din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com