Sådan Beat prostata problemer

04/24/2010 by admin

Prostata eller godartet prostata hypertrofi (BHP) er et stigende problem for aldrende mænd. Der er i øjeblikket mere end 30 millioner mænd i hele USA lidelser udgør dette problem. Indtil en alder af 40 en mands prostata forbliver normalt i størrelse og funktion. 40 plus celler i prostata begynde at formere sig, hvilket resulterer i øget prostata størrelse. Dette sætter igen presset på urinrøret, der passerer gennem prostata. Som kompression forøger det forårsager en række vandladningsproblemer, herunder øget presserende og hyppigheden af vandladning, samtidig urin flow er faldet, ofte efterlader en følelse, at blæren ikke er helt tom. Hvis problemet fortsætter kan det i sidste ende føre til inkontinens. Fordi problemet udvikler sig gradvist du kan ikke være klar over problemet, indtil prostata når en kritisk størrelse, dette kunne føre til en større risiko for prostatakræft. Denne formel er den alle naturlige måde at forhindre BHP

Instruktioner

Sådan Beat prostata problemer

• Overveje at vælge et naturligt supplement. Mange har været klinisk bevist for at være så effektiv som konventionelle behandlinger men uden bivirkninger. Der er en række specifikke urter og ekstrakter, der er mest fordelagtig i kombination.

• Vælg et supplement, der indeholder pygeum. Pygeum bark indeholder tre grupper af aktive bestanddele: phytosteroler (herunder beta-sitosterol), som forbedrer vandladning flow, reducere abdominalt tyngde og hyppig vandladning, pentacyclic triterpenoids, som har anti-cancer egenskaber og ferulic estere, der har anti-inflammatorisk effekt og hæmme produktionen af prostaglandiner. Denne urt har været brugt i Frankrig for mere end 20 år, til at behandle patienter lider af BPH. Det er kendt at reducere vækstfaktorer, som forårsager prostata hypertrofi og også til at reducere symptomerne og helbredende tid. Pygeum, har i kombination med Savpalme, en i øget anti-inflammatoriske effekt på grund af deres synergistiske forholdet.

• Kig ud til Savpalme. Saw Palmetto er rig på fedtsyrer, steroler og estere. Dets gavnlige handlinger er på grund af hæmning af den kemiske ansvarlig for prostata vækst. Derudover synes disse vælgere også at have en anti-inflammatoriske virkning inden for prostata. Saw Palmetto er blevet fundet for at være lige så effektiv som den konventionelle medicin, Proscar, men uden nogen bivirkninger. Liposterolic uddrag af Savpalme har været brugt i hele Europa i år til behandling af BPH. Ekstraktet reducerer hyperplasi ved at blokere produktionen af vækstfaktor, der fører til forstørret prostata. Saw Palmetto forårsager mindre seksuel værdiforringelse end andre behandlinger og færre andre bivirkninger

• Huske betydningen af zink. Indtag af zink og absorption er kritisk for prostata, især under BPH. Zinks gavnlige virkninger omfatter at reducere størrelsen af den hævede prostata og symptomer, herunder regulering af urin flow og reducerer prostata smerte. Det er også ansvarlig for at opretholde sunde niveauer af østrogen, hjælper med at holde kolesterol niveauer ned (højt kolesteroltal øger satsen for prostatakræft), og har anti-tumor effekt.

• Omfatter brændenælde rod. Brændenælde rod reducerer prostata størrelse uden bivirkninger. Saw Palmetto, er sammen med brændenælde, godkendt af den tyske Kommissionen A som en behandling for BPH. Det hæmmer væksten af prostata celler og forhindrer, at stigningen i niveauet af østrogen.

• Vælg lycopen. Lycopen reducerer symptomer som prostata smerte, forsinket urin flow og prostata hævelse, samt at reducere risikoen for prostatakræft. Koncentreret lycopen har vist sig at have større effekter end fødevarer kilder.

• Omfatter selen. Selen bidrager med en række specifikke symptomer herunder drible, impotens, urin forsinkelse og hævede prostata. Selen er en potent antioxidant og sammen med E-Vitamin kan hjælpe med at reducere risikoen for prostatakræft.

• Omfatter vitaminer E og D3. E-vitamin har anti-cancer egenskaber, som er forbedret, når det kombineres med selen. D3-vitamin hjælper med produktionen af enzymer, som hæmmer frie radikaler, som er ansvarlige for skader DNA og i sidste ende fører til kræft.

• Omfatter isoflavoner. I lande som Japan, hvor isoflavoner rige fødevarer såsom soja forbruges regelmæssigt, er risikoen for prostata kræft fem gange lavere end i USA. Isoflavoner reducere risikoen for prostata kræft regulere testosteronniveauer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com