Den gennemsnitlige udgift til sygeforsikring en måned, hvis du ikke er omfattet af arbejdsgiver

03/19/2013 by admin

Mens de fleste amerikanere under 65 år opnår store medicinske forsikring gennem en gruppe planen sponsoreret af deres arbejdsgivere, op til 14 millioner amerikanere under 65 købe deres egen sygeforsikring gennem de enkelte marketplace, ifølge Kaiser Family Foundation. Politikker købt i det enkelte marked typisk modtager ingen arbejdsgiver premium tilskud, om priser kan være fordelagtige for unge i godt helbred, da gruppen planer skal forsikre syge samt sunde.

Årlige præmier

Præmier indbetalt til sygeforsikring planer solgt i det enkelte marked varierer med alder og med en bred vifte af andre medicinske tegningskapacitet kriterier, samt placering. Nogle stater mandat mere dækning end andre, som har tendens til at skubbe præmier i de stater, der er højere. Landsdækkende, men personer betalt et gennemsnit på $3,606 for sygesikringen i det enkelte marked. Dem vælger familie dækning betalt et gennemsnit på $7,102, som i juni 2010.

De seneste Trends

Sygesikring planer købt i det enkelte marked er ikke immun over for den generelle tendens til stigende udgifter til sundhedspleje. Samlede, forsikring virksomheder, der sælger til de enkelte markeder øgede præmier med 20 procent fra 2009 og 2010, ifølge Kaiser Family Foundation.

Politikfunktioner

Folk, der køber politikker i det enkelte marked opfører sig anderledes end dem, der får deres forsikring fra arbejdsgiver-subsidierede gruppe planer, ifølge Kaiser Family Foundation's data. Specifikt, opretholde ejerne af individuelle politikker meget højere selvrisikoen end dem, der er omfattet af arbejdsgiverens planer. Specifikt, gennemsnit arbejdsgiver-sponsorerede planer en årlig fradragsberettiget for $634, sammenlignet med den $2,498 gennemsnitlige fradragsberettigede, at individuelle planer fra 2010. Pris sammenligninger mellem gruppe og individuelle planer bør tage denne forskel i betragtning.

Lovgivningsmæssige udvikling

Den økonomisk overkommelig pleje Act af 2010 kan have en betydelig indvirkning på det enkelte sygesikring marked. Denne pakke af sundhedssystemet reformer vil sikre adgang til den medicinske forsikringssystem for alle voksne med præ-eksisterende forhold i 2014. Som en del af systemet, alle voksne vil være forpligtet til at købe dækning, eller blive pålagt bøder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com