Sådan bruges cyanit

03/19/2013 by admin

Cyanit er en høj vibration krystal, der er højt værdsat af dem, der bruger det til meditation og healing. Denne krystal er meningen til at tilpasse en persons chakraer, og hjælpe dem med at fastholde positiv energi flow. Blå cyanit, måske den mest kendte, formodes også for at bidrage til udviklingen af psykiske evner som telepati og intuition. Ved hjælp af denne sten er ikke svært, men det vil tage tid og praksis.

Instruktioner

• Anbring cyanit, så du kan fokusere på det--, eller så det rører dig. Holde den i dine hænder, bære det rundt om halsen på en kæde, eller placeres det imod det chakra, du mest vil fokusere på.

• Meditere på cyanit. Træk vejret dybt og slappe af, mens at lade dit sind til at fokusere på stenen og energien strømmer igennem den. Visualisere stenen og dens vibrationer rejser langs din krop og trække din egen energi til justering. Du forsøger at synkronisere dig selv og stenen.

• Fortsat fokus, indtil du føler at du har fuldført meditationen. På dette punkt kan du enten lægge cyanit væk, eller hvis det er et smykke fortsat til at bære den. Mange mennesker, der sætter tro på krystal healing mener at cyanit vil hjælpe dig med at holde dig selv justeret korrekt bare ved at bære det.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com