Tilskud til Katrina ofrene

12/09/2012 by admin

Tilskud til Katrina ofrene

Orkanen Katrina efterladt tusinder af mennesker i regionen mexicanske hjemløse, uden arbejde og uden håb. Flere offentlige tilskud programmer hjulpet mange ramt af Katrina rekonstruere byer, byer og lokalsamfund. Tilskuddene blev anvendt til sociale organisationer, som Fællesskabet grupper, eller blev distribueret til ofrene for orkanen Katrina direkte.

Bush-Clinton Katrina Fund

Bush-Clinton Katrina Fund er en privat stiftelse startet af tidligere amerikanske præsidenter Bill Clinton og George H. Bush. Fonden er næret af donationer fra hele verden. Fonden bevilger tilskud for virksomheder og lejlighedskomplekser til Golfstaterne påvirket af orkanen Katrina. Tilskud til almennyttige organisationer såsom tværreligiøs organisationer, gymnasier og universiteter. Organisationer, til gengæld hjalp i genopbygningsarbejdet på tværs af Golfstaterne. Projekter, der finansieres af Bush-Clinton Katrina Fund omfattede boliglån, reparere tro Centre og giver studerende med finansiel støtte til at deltage i college.

Department af boliger og byudvikling

Den Department af boliger og byudvikling fordelt tilskud til beboere på Golfstaterne for boliger støtte. Mere end 16,7 milliarder dollars i føderale støtte blev givet til den afdeling af boliger og byudvikling. Tilskud varierede i omfang, men et eksempel inkluderet tilskud fordelt af staten Mississippi, leveres op til $150,000 per husstand i områder ramt af Katrina. Den Department af boliger og byudvikling sluttede også med lokale organisationer til at hjælpe ofrene for Katrina. Et eksempel var partnerskabet med Corporation for National og samfundstjeneste, der har tildelt 5 millioner dollars i tilskud til universitetet programmer, der tillod studerende til frivillige og genopbygge områder påvirket af Katrina.

Farm tilskud

Landbruget var negativt påvirket af orkanen Katrina. Husdyr, ejendom og afgrøder blev ødelagt og dræbt af orkanen Katrina styrker. Det amerikanske Department of Agriculture distribuerede 250 millioner dollars i give penge til 3.400 landmænd i Golfstaterne. Den føderale regering også direkte betalt for ethvert dyr, der døde som følge af orkanen, og distribueres bevilge penge til landmændene til at hjælpe rense landbrugsjord.

Job tilskud

Nødsituation tilskud blev distribueret til job træningsfaciliteter og beskæftigelse uddannelse virksomheder. Department of Labor fordelt mere end 254 millioner dollars til community-orienteret job training centre, der hjalp tog out-of-arbejde for beboere i Golfstaterne med nye eller midlertidige beskæftigelse positioner.

Offentlige restaurering

Afdeling under indenrigsministeriet fordelt 43 millioner dollars gennem National Park Service til restaureringsprojekter i historiske distrikter og offentlige parker i Gulf Coast byer.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com