Home Retsmidler for foden vorter

12/12/2012 by admin

Vorter kan dukke op på flere krop områder, herunder fødderne. Disse mund vorter kaldes plantar vorter og kan vokse overalt, selv om de Mayo Clinic siger de mest almindeligt vises på trykpunkter som din hæle og boldene af dine fødder. De forårsage ikke nogen komplikationer, men de kan gøre ondt, når du går. Hvis du har smertefulde mund vorter, har du flere hjem afhjælpe muligheder spænder fra indefrysning eller medicin til almindelig gaffatape.

Frysning

Flere selskaber, såsom Dr. Scholl og sammensatte W, gøre hjem retsmidler, at dræbe mund vorter ved at fryse dem. De kan købes i håndkøb og kan slippe af med vorter i kun én behandling, selv om flere behandlinger kan være nødvendige. Selv om de er effektive for mange mennesker, Mayo Clinic advarer om, at de ikke arbejde samt en indefrysning procedure udføres i en læge kontor. Dette er fordi de ikke nå så lav en temperatur som de produkter, der anvendes af en læge.

Salicylsyre

Salicylsyre er en fælles over-the-counter hjem afhjælpe for foden vorter. Den er tilgængelig fra Dr. Scholl's, sammensatte W, Curad og andre producenter. Syren kommer imprægnerede puder eller strips, der er let at anvende til foden. De ophold på plads, indtil du er klar til at anvende en ny; Dette er normalt gøres dagligt. Mayo Clinic anbefaler at fjerne døde vorte væv med en pimpsten eller smergel bord før du anvender en ny pad eller strip. Mens syre er effektiv, kan det tage mange uger at opløses fuldstændigt plantar vorter. Konsultere din læge før du prøver dette eller andre behandlinger, for at afgøre, hvilket er den bedste rute for dig.

Gaffatape

Mayo Clinic siger, at gaffatape er blevet bevist af forskning som en effektiv hjem afhjælpe for foden vorter. Det tager omkring to uger for at arbejde, som er sammenlignelig med længden af behandling påkrævet med salicylsyre. Et nyt stykke gaffatape anvendes hver seks dage, og døde hud og væv fjernes med en pimpsten eller smergel bord før hvert nye program. Foden bør være gennemblødt før indgivelsen ned vorte.

Ricinusolie

Dr. Thomas Goodman, Jr., på University of Tennessee Center for Health Sciences, siger, at ricinusolie kan bruges med bånd som et hjem afhjælpe for foden vorter. Han anbefaler at bruge førstehjælp tape, der kan placeres stramt over vorten efter en dråbe castor olie har været anvendt. Han anbefaler, at gentage processen hver dag indtil vorten er væk. Jane Bothwell, en herbal høring, anbefaler blanding af ricinusolie med bagepulver. Hun siger at anvende dette som en pasta en gang eller to gange om dagen og dække det med en sok i stedet tape.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com