Hvad er behandlingerne af urininkontinens efter en blære hals snit?

09/21/2012 by admin

Hvis halsen af blæren ikke åbnes korrekt for annullering af urin, vil din læge anbefale enten medicin eller en kirurgisk procedure kaldet en blære hals indsnit. Det er vigtigt at bemærke, at nogle patienter opleve urininkontinens efter denne form for kirurgi, men der er behandlinger, der vil gendanne normal urin funktion.

Blæren hals indsnit

Når du udfører en blære hals indsnit, gør en kirurgen et snit i halsen af blæren. Indsnittet forårsager blære hals at åbne mere fuldt ud, når du tisse. Årsagen til halsen indsnævring er svært at sige i de fleste tilfælde. Det kan tilskrives nerve eller muskel skade, rapporter "Anmeldelser i Urologi."

Urininkontinens

Efter en blære hals indsnit er der en risiko, du kunne udvikle stressinkontinens, ifølge "Anmeldelser i Urologi." Stressinkontinens opstår, når musklerne, der understøtter blæren er svækket eller skadet af kirurgi, fødsel eller ældning. Du kunne opleve stressinkontinens, når pres på blæren fra nysen, hoste eller løfte en tung genstand.

Terapi og opførsel forandringer

Stress-inkontinens kan behandles med Kegel øvelser, som bidrager til at styrke din bækkenbund og forhindre blære lækager. Opførsel forandringer, som drikke mindre væske eller tømme på en tidsplan for at forhindre, at din blære påfyldning, kan også hjælpe.

Medicin

Lægemidler er til rådighed til behandling af urininkontinens efter en blære hals indsnit. Antikolinerge og antimuscarinic stoffer hjælpe med at forhindre blære spasmer, ifølge MedlinePlus. Østrogenbehandling kan hjælpe kvinder med stress-inkontinens.

Kirurgi

Kirurgiske behandlinger for urininkontinens omfatter retropubic suspension og slynge procedurer, forklarer de nationale Institut for Diabetes og Digestive og nyresygdomme. De er designet til at yde bedre støtte til din blæren og blæren hals.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com