Intetsigende terapi for neuropati

09/22/2012 by admin

Intetsigende terapi er en lav-lys infrarød procedure anvendes til at behandle symptomerne på neuropati. Dette syndrom er en form for nerveskader, ofte forårsaget af virkningerne af diabetes, der påvirker arme og ben.

Diabetisk neuropati

Nogle diabetikere viser symptomer på smerter eller tab af følelse i ekstremiteterne. Denne nerveskader er til stede i omkring 60 procent til 70 procent af diabetikere. Jo længere har en patient haft diabetes, jo større risiko for nerveskader. Symptomerne er forårsaget af en række faktorer, herunder forhøjet fedt niveauer, højt blodsukker, autoimmune betændelsestilstande, karpaltunnelsyndrom, og overdreven brug af alkohol eller tobak.

Lysterapi

Ordningen intetsigende terapi er en procedure, der hævder at behandle kronisk dårligt blodomløb, hvorved behandling af symptomer på diabetisk neuropati samt muskelsmerter, stivhed og gigt. Den lysterapi siges at forbedre omsætning og lindrer smerter ved at stimulere frigivelsen af nitrogenoxid i blodet. Lyset trænger 3 til 5 cm dybt ind kropsvæv, reagerer med hæmoglobin og frigørelse af nitrogenoxid. Nitrogenoxid medfører dilatation af nærliggende blodkar og øger omsætning, potentielt bringe smertelindring til de ramte områder.

Udstyr

Maskinen, der administrerer den infrarøde lys terapi består af pads anvendes til de ramte områder. Monokromatiske infrarød energi udsendes fra 60 magtfulde ledere i hver terapi pad. Disse pærer kan ikke brænde huden, og lyset er usynlige.

Frekvens

Den gennemsnitlige patient modtager lysterapi tre gange om ugen i fire uger. Hver session varer ca. 30 minutter. For alvorlige symptomer udføres intetsigende terapi op til tre gange dagligt.

Effektivitet

Ingen objektive undersøgelse har gjort for at validere effektiviteten af intetsigende infrarød behandling på neuropati. Mens et par eksperimenter har vist, at infrarød terapi kan bringe mindre smertelindring til patienter med slidgigt eller andre muskelsmerter, er mere omfattende dokumentation nødvendig for at bevise effektiviteten af denne behandling.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com