Er det normalt at føle sig dårlige tider når slankekure & tabe vægt?

02/03/2013 by admin

Fordelene ved en kost

En kost bør gøre en person føler sig sund, slank og stadig mere atletisk. Oprettelsen af en madplan med komplekse kulhydrater, proteiner, korn og mejeriprodukter opfylder de grundlæggende ernæringsbehov, at en person har. Når dette kombineres med motion, bør en person også få en rush fra flytter sin krop og få hendes puls højt op.

Negative virkninger af kost

Et problem er til stede, når en person bliver besat med sundhed og glemmer at lade løs en gang imellem. Dieters bør tage en pause for at nyde fuld måltider med familie og venner til særlige lejligheder, f.eks. De kan nemt blive neurotiske om at tabe sig og bruge usunde metoder af overskydende tyggegummi og drikker for meget kaffe.

Bundlinjen

Ifølge det nationale Eating Disorder informationscenter er en kost usundt, hvis det gør en person føler sig irritabel, deprimeret og træt. Dieters der blive asociale og kan ikke være opmærksomme på i skole eller arbejde skal revurderer derfor de er slankekure. En kost bør få folk til at engagere sig mere med andre mennesker, fordi de føler sig sundere og mere livlige.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com