Hvad betyder ingen afgift efter fradragsberettigede Mean?

02/02/2013 by admin

En selvrisiko er en upfront eller out-of-pocket omkostninger, som en forsikring forsikringstageren skal betale mod en tab eller udgifter dækkes af en forsikring plan før forsikringsselskabet vil betale for omkostningerne. Udtrykket "uden beregning efter fradragsberettigede" betyder, at når du betaler den fuld fradragsberettiget beløb, vil forsikringsselskabet dækker 100% af omkostningerne ved en udgift inden for de af din plan.

Funktion

En selvrisiko fungerer som en måde for forsikringsselskaberne at reducere risikoen ved at give forsikringstagere betale mindre udgifter. For eksempel, hvis din kollision bil forsikring har en $1.000 selvrisiko og du får i en mindre ulykke, der forårsager $500 for skader, er du ansvarlig for det fulde beløb af skaden. På den anden side, hvis du fik i en ulykke, der forårsagede $10.000 af skader og din forsikring planen erklærede, at der var "ingen afgift efter fradragsberettiget", vil forsikringsselskabet betale $9.000 efter du mødte $1.000 fradragsberettigede.

Betydning

Udtrykket "uden beregning efter fradragsberettigede" anvendes ofte i sygesikring, fordi sygesikring planer ofte kræver "co-assurance," en fælles omkostninger, der skal betales, selv efter fradragsberettiget er opfyldt. For eksempel, hvis du skal betale 10 procent co-assurance på en $10.000 medicinsk procedure og din selvrisiko er $1.000, skal du betale $1.000 fradragsberettigede og 10 procent af de resterende $9.000 for et samlet beløb på $1.900. Hvis din forsikring planen ikke kræver co-assurance, måske det, at der er "ingen afgift efter fradragsberettigede" og i dette tilfælde vil du kun betale $1.000 i stedet for $1.900.

Potentielle

I sygesikring, du typisk akkumulere penge mod din fradragsberettigede året plan og når du møder fradragsberettiget, du ikke længere nødt til at betale penge mod det indtil næste år. Det betyder, hvis din plan, at der er "ingen afgift efter fradragsberettigede" for en bestemt udgift og du allerede har betalt din fradragsberettigede for år, den forsikringsselskab vil dække bekostning uden omkostninger for dig.

Grænser

Selvom en forsikring plan fastslår, at en bestemt udgift har "ingen afgift efter fradragsberettigede", vil du skulle absorbere omkostningerne, hvis de overskrider grænserne for din plan. Forsikringsselskaber sat en vis maksimal grænse på beløbet, du kan få dækket omkostninger. For eksempel kan din auto forsikring plan har en grænse på $25.000 for kollision skader. Hvis din bil er værd $50.000 og du alt det i et nedbrud, vil dit forsikringsselskab kun betale dig $25.000.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com