Hvordan kan jeg finde oplysninger om medicin Neurontin?

10/20/2010 by admin

Neurontin eller Gabapentin, er en receptpligtig medicin ofte brugt til anfald og nervesmerter. Standard oplysninger om dette stof, og andre receptpligtige lægemidler, er til rådighed for forbrugeren og ens læge. Find oplysninger om Neurontin, herunder dens bivirkninger og dens passende dosis, med anvendelse af pålidelige websteder. Forbundsregeringen hjemmesider giver den mest præcise oplysninger om receptpligtig medicin.

Instruktioner

• Søge drug information fra National Institutes of Health, som giver en nøjagtig, saglig information du kan stole videre for at finde ud af, om en receptpligtig medicin. Neurontin er en recept for anfald og neuralgi, og det virker, fordi det ændrer den måde, kroppen sanser smerter, Ifølge National Institutes of Health.

• Bruge FDA indeks til stof-specifikke oplysninger til at læse om Neurontin. Dette indeks giver eftermarkedet lægemiddelsikkerhed information til læger og patienter. Neurontin er i en klasse af Anti-krampehæmmende, som nu bærer en advarsel om selvmordstanker og selvmordstanker.

• Læse stof indsætte leveres med medicin. Neurontin har en flyer eller indsætte, som giver oplysninger godkendt af FDA, herunder bivirkninger og advarsler. Læse oplysninger omhyggeligt, eller hvis du ikke længere har stoffet indsætte, læse stof Indsæt online på webstedet for producenten. Neurontin er et stof, Pfizer, og Pfizer hjemmeside giver den komplette Indsæt online.

• Bruge MedlinePlus for en informationskilde. Drives af National Institutes of Health, giver denne service omfattende læsestof til lægmand og professionel både i form af links du ellers ikke kan finde.

• Stole på "Forbruger rapporter sundhed" for yderligere oplysninger om narkotika de medtages i kategorien best-buy. Gabapentin (Neurontin) er inkluderet i krampestillende medicin litteratur, og der findes en oversigt og en komplet download.

• Henvise til "Læger Desk Reference" (PDR). Laos har været tilgængelige for lægen i mere end 50 år og indeholder oplysninger fra FDA om alle receptpligtige lægemidler til rådighed for det pågældende år. Der er en lægmand forkortet format af PDR på webstedet Drugs.com. Hvis du har brug at vide om medicin regelmæssigt eller arbejde i det medicinske område, er denne bog tome valg for svar om Neurontin eller nogen anden receptpligtig medicin.

Tips & advarsler

  • Kontakt din læge, hvis du har spørgsmål eller hvis du ikke kan finde klare svar i din forskning.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com