Om vand forurening lov af 1972

10/19/2012 by admin

Om vand forurening lov af 1972

United States Environmental Protection Agency blev etableret i 1970 til at løse de miljømæssige problemer i landet. Den føderale vand forurening kontrol Act ændringsforslag af 1972, inden for rammerne af EPA, fokuseret på at genoprette og opretholde landets vandforsyning.

Betydning

En føderal undersøgelse udført i 1969 viste, at 3 af hver 4 personer i USA opnået deres drikkevand fra en offentlig forsyningssystem. Studiet opdagede halvdelen af disse systemer var byggesjusk. Der var bekymring om effektiviteten af disse systemer til at tilstrækkeligt neutralisere de negative virkninger af giftige stoffer og vira, der gjorde deres vej ind i drikkevandet. Vand forurening kontrol lov af 1972's formål var at genoprette og bevare vandforsyningen.

Historie

Inden fastsættelsen af Miljøstyrelsen havde den føderale regering vedtaget lovgivning på vandområdet, som omfattede floden og havnen loven i 1886 og 1899. Den oprindelige føderale vand forurening Control Act blev vedtaget i 1948, at forbedre vandkvaliteten og etablere en national politik om vandforurening. Ændringer til loven i de senere år styrket den føderale regerings håndhævelsesbestemmelser og begrænset statens myndighed. Effektivt gennemføre de love, der er designet til at overvåge vandkontrol blev hindret af en række reorganisering af organer inden for den føderale regering og et miskmask af love. Du kan løse disse problemer ved blev myndighed for vandforurening overført til Miljøstyrelsen i 1972.

Tidsramme

Mission i loven var at genoprette og opretholde integriteten af landets farvande af omhandler spørgsmål såsom de kemiske, biologiske og fysiske kvaliteter af vandet. Loven sat to specifikke tidslinje mål: af 1983, en bestemt forbedring af vandkvalitet eller kontrol til beskyttelse af fisk og dyreliv; og af 1985, alle udledning af forurenende stoffer i de sejlbare farvande i USA ville blive elimineret.

Funktioner

I stedet for blot regulere mængder af forurenende stoffer i et bestemt vandområde, loven fastsatte regulerer udledning fra identificerbare kilder, benævnt punktkilder. Administrator retningslinjer for spildevand begrænsninger var at blive offentliggjort i 1973. Industrier og offentlige behandling blev givet specifikke tidslinjer at overholde betingelser fastsat i loven. Målet var nul decharge af 1985, selv om dette ikke var et krav efter lovgivningen.

Identifikation

Spildevand begrænsninger, som identificeret af act, var en begrænsning af agenturet eller af en stat på kvaliteter, priser og koncentrationer af fysiske, kemiske, biologiske eller stoffer der blev hjemsendt i vandet. Punktkilder, er som identificeres af act, enhver "mærkbar, begrænset og diskrete befordring som forurenende stoffer er eller kan udledes."


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com