Efter Bodybuilding Workout Menu ideer

09/14/2010 by admin

For vægtløftere, den mad, de spiser umiddelbart efter deres træning er det vigtigste måltid på dagen, som det bruges til at standse katabolisme (muskel væv opdeling-processen) og indlede processen med anabolisme (muskelvækst af væv-processen). Jo hurtigere flips kroppen parameteren aktivering muskelvækst, jo flere muskler bodybuilder står til at vinde. Således er effektiv post-workout ernæring nøglen til at opbygge så meget løs som din krop vil tillade. Her er nogle post-workout menu ideer, som vil hjælpe dig få det flået look du altid har ønsket.

Post-workout måltid teori

Dr. John Berardi, Ph.D., skrev sin skelsættende afhandling om mekanismerne af post-workout ernæring. Gennem sin forskning fandt han, at en kombination af absorberes hurtigt kulhydrater kombineret med en hurtigt virkende protein i forholdet to til en er bedst til at standse katabolisme, som denne kombination spikes insulin, shuttling protein og næringsstoffer ind i muskelcellerne og fremme hurtig genopretning.

Menuen idé nummer et---brugerdefinerede tilskud

Den bedste måde at opfylde kroppens behov er ved at købe et supplement, specielt designet til at gendanne, hvad din krop tabt. For eksempel, produktet bølge opsving var specifikt designet af Berardi efter han afsluttede sin ph.d. forskning og er hurtigt stopper katabolisme og initierer anabolisme.

Menuen idé nummer to---flydende måltid

Hvis du ikke vil købe et bestemt post-workout drink, overveje at gøre dine egne ryste ved at kombinere hurtige-fordøje valleprotein og relativt hurtigt virkende kulhydrat. For eksempel, er en whey protein smoothie blandet med mælk og bær en effektiv måde at få næringsstoffer i musklen temmelig hurtigt.

Menuen idé nummer tre---flydende måltid på en Budget

Hvis du er strapped for kontanter eller ikke ønsker at købe et proteinpulver kan du bruge fedtfattige chokolade mælk som en post-workout drink erstatning. Det indeholder hurtigt fordøjet sukkerholdige carbs og en rimelig mængde af protein. Mens dette ikke er så ideel som de foregående to løsninger er det stadig en rimeligt forsøg på post-workout ernæring.

Menuen idé nummer fire---solidt måltid

Der er også solidt måltid alternativer, selvom de fordøje mindre hurtigt end flydende måltider ifølge deres natur, så dette valg er ringere end de foregående tre muligheder. Men du kan også kombinere en hurtigt virkende solid carb såsom hvide ris med en mager proteinkilde som kylling til at opfylde dine behov. Holde fedt indhold til et minimum, som har tendens til at bremse fordøjelsesprocessen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com