Genvinde vægt efter gastrisk Bypass

01/23/2013 by admin

Gastrisk bypass operation kan fremme betydelig og varigt vægttab hos stærkt overvægtige personer ikke kan opnå eller opretholde en sund vægt gennem kost og motion. For mange personer har denne operation en betydelig indvirkning på deres generelle sundhed og undgå risikoen for tidlig død.

Gastrisk Bypass operation (GBS)

Under gastrisk bypass operation, mave pose er kirurgisk reduceret til størrelsen på en valnød eller små æg, og dele af tyndtarmen er omgået. Patienterne kan forvente at tabe 50 til 80 procent af deres overvægt, med betydelige tab set i løbet af det første år.

En anden GBS er normalt ikke udføres på grund af en højere sats af komplikationer, som infektion, blødning eller problemer i mave-tarmkanalen. Hvis vægt er genvundet, skal det gå tabt ved at reducere kalorieindtag og øget fysisk aktivitet. Kirurgi succes afhænger dit engagement i en sund kost og regelmæssig motionsprogram.

Valg af fødevarer

Mellemmåltider kan føre til vægtøgning. Mange GBS enkeltpersoner indrømme at spise høj-kulhydrat forarbejdede fødevarer, herunder pretzels, chips, trail mix, crackers, cookies, kager, granola, smør, mayonnaise og smoothies. Selvom granola og trail mix anses for at være sunde fødevarer, har gastrisk bypass patienter en lav tolerance for nødder, frø og rosiner. Disse fødevarer er også høj i skjulte sukker.

Vægtøgning

De fleste GBS patienter vil opleve nogle vægtøgning efter hovedparten af deres post-kirurgi tab. Men hovedparten af disse personer begynder at få vægten, fordi de spiser for mange højt kalorieindhold fødevarer og drikkevarer og ikke udøver på regelmæssig basis. Mange indgå i "græsser", et begreb, der anvendes til at beskrive spise mad hele dagen lang, hvilket resulterer i en høj-kalorie indtag.

Patienter også kan begynde at få vægt tilbage 3 til 5 år efter deres GBS kirurgi, fordi størrelsen af deres mave pose vokset langsomt, gør det muligt at holde flere og flere fødevarer. Det menes dog at spise de forkerte fødevarer er en større trussel end udvidet maven. For at fastholde vægttab, bør en patient spise fødevarer, der indeholder vitaminer, mineraler og næringsstoffer kroppen har brug for.

Support

Genvinde vægt efter gastrisk bypass-operation er en følelsesmæssig og fysisk tilbageslag. For at modvirke vægtøgning, skal en patient analysere og identificere, hvad der er årsag til tilbagefald. For at hjælpe patienter igennem denne vanskelige periode, har GBS center rådgivere, der yder bistand og vejledning til vægtøgning. Andre valgmuligheder omfatter støttegrupper, online fora, one-on-one rådgivning og taler med jævnaldrende.

Livsstilsændringer

GBS kirurgi succes afhænger af din vilje til at vedtage livslang sund kost- og motionsvaner. Personer, der følger retningslinjerne forpligte sig til en sund livsstil for at undgå vægt stigning. Desværre, mange genvinde den tabte vægt, fordi de faktorer, der fik dem til at tage på i vægt i første omgang ikke er blevet tilstrækkeligt behandlet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com