Om naturlige angst Relief piller

01/26/2013 by admin

Om naturlige angst Relief piller

Angst syge ved det kan være svært at finde en løsning på din stress. Håndtering af angst på egen hånd kan være frustrerende og du risikerer en panik angreb på de mest ubelejlige tidspunkter. Recept angst medicin, på den anden side kan gøre dig døsig, og mange medicin, gerne Xanax eller Rivotril, er stærkt vanedannende, kontrollerede stoffer. Hvis du lider af koldsved, et synkende følelse i maven, eller problemer med vejrtrækning under normale, daglige situationer, kan du prøve nogle af disse naturlige angst relief piller som et alternativ til receptpligtig medicin.

Kava kosttilskud

Kava, er ifølge Dr. Daniel K. Hall-Flavin af Mayo Clinic, den mest populære plantelægemidler behandling for angst. Kava er kendt for at reducere angst i så lidt som en eller to doser og kan bruges hele dagen i supplement og te form for at reducere angst og stress. Undersøgelser i Europa, har imidlertid vist, at kava forårsager leverskader, herunder undladelse af skrumpelever, hepatitis og leveren, forårsager kava forbudt i nogle lande. Ifølge Dr. Hall-Flavin, "Food and Drug Administration har udstedt advarsler om kava, men ikke har forbudt salg af kava i USA." Hvis du er villig til at risikere potentielle leverproblemer, tage 200 mg af kava, som er nødvendig for stress og angst.

Valerian Supplenents

Valerian er almindeligt kendt som "naturens valium" på grund af sin stærke beroligende og anti-angst egenskaber. Det er almindeligt anvendt som en sove støtte og en angst supplement. Ifølge Dr. Jill Stansbury er"baldrian en vidunderlig urt for afslappende kroppen, sindet og musklerne." Tage 300 og 600 mg baldrian efter behov før sengetid. Hvis du føler især stresset, kan du tage baldrian i løbet af dagen. Bivirkninger af baldrian omfatter kvalme, ændringer i hjerteslag og sløret syn. Kontakt din læge hvis du oplever en allergisk reaktion på Baldrian, såsom en udslæt eller hævelse i ansigtet.

Passionflower Supplement

Passionflower kosttilskud er anbefalet af læger som et naturligt middel mod angst og søvnløshed. Ifølge Sloane-Kettering Memorial Cancer Center, kan "Passionflower forstærke den sløvende virkning af centralt handler stoffer (fx benzodiazepiner, barbiturater, alkohol)." Bivirkninger af Passionflower kosttilskud omfatter svimmelhed, kvalme og forandringer i hjerterytme. Selv om, ligesom de fleste naturlægemidler kosttilskud, dette tillæg er ikke godkendt af FDA, den foreslåede dosis af passionflower kosttilskud er 300 til 600 mg / dag.

Theanine kosttilskud

Theanine, en kemisk fundet i grøn te, reducerer stress og angst, selv om den angiveligt ikke har en beroligende virkning. Tage 100 mg tre gange dagligt som et foreslået kosttilskud. Der er ingen rapporterede bivirkninger af theanine, selv om det er muligt at have en allergisk reaktion på det. Afbryde brugen straks, hvis du lider hævelse af øjne, læber, ansigt eller en plettet udslæt på kroppen. Ligesom de fleste kosttilskud, er theanine ikke anbefalet eller tolereret af FDA.

Gamma - aminosmørsyre kosttilskud

Gamma - aminosmørsyre, også kendt som GABA, er en aminosyre supplement, der hjælper med at forbedre hjernefunktion ved at blokere stress beskeder, der sendes til hjernen gennem det centrale nervesystem. Selv om mængder af GABA produceres i kroppen, kan du regulere det ved at tage kosttilskud hele dagen. Den anbefalede dosis af GABA er 400 til 700 mg GABA to gange om dagen med et måltid eller et helt glas vand. Det anbefales at du tager en omega fiskeolie supplement med GABA supplement til at øge sin styrke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com