Hvordan virker knogle sporer udvikler?

09/28/2012 by admin

Indledende skade

Bone Sporer generelt begynder efter en skade. Skaden kunne have været en pause eller andre større traumer til knoglen, eller det kunne være resultatet af slid og ælde. Aldring og slidgigt kan nedbryde brusken i et fælles. Spurs udvikle oftest på eller i en fælles på grund af den konstante gnidning af overflader der. Skader på knoglevævet er, hvad der først forårsager en ansporing til at udvikle.

Knoklet vækst

Når knoglen begynder at helbrede skader ekstra knoklet kan vækst forekomme. Bone Sporer vises som små knopper knoklet væv, der kan være på størrelse med en Gran af sand eller så stor som en vindruekerneolie. Den ekstra vækst i sig selv er ikke problematisk. Det gør ingen skade på knoglen det vokser heller ikke angiver eventuelle underliggende sygdom. Fleste mennesker med knogle sporer er uvidende om de har dem og ikke har nogen tegn eller symptomer.

Blødt vævsskader

Problemer sekundære til udviklingen af en knogle spore er normalt, hvordan de opdages først. Hård hud kan danne over sporer, som i tilfælde af ligtorne på fødderne. Bløde væv som nerver, sener og ledbånd kan gnide over sporer, ved at blive slidt og beskadiget i tid. Bone sporer, der udvikler på rygsøjlen kan irritere eller krænke nerver, forårsager smerte eller følelsesløshed i andre områder af kroppen. De fleste problemer i forbindelse med knogle sporer opstår i skulder rotator cuff eller i fødderne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com