Sådan Treat iskiasnerven smerte

09/20/2010 by admin

Iskiasnerven går fra din bagdel ned på bagsiden af benet. Hvis du har en eller anden måde forstyrret nerven, som med en diskusprolaps disk, eller bare sove i en ubehagelig situation, kan du føler smerte, der følger stien nerve. Iskiasnerven smerte (kaldet iskias) kan invaliderende for nogle mennesker, mens blot irriterende for andre. Smertestillende medicin og motion er som regel alt det tager for at behandle mindre iskiasnerven smerte, mens mere involveret tilfælde kan kræve fysisk terapi eller endda kirurgi.

Instruktioner

• Reducere betændelse i din iskiasnerven af glasur området. Brug en ispose i 15 minutter op til tre gange om dagen. Hvis du ikke har en ispose, wrap en pakke frosne grøntsager i et håndklæde.

• Behandle din ischiadicusnerven smerte med varme, efter du har iced området i to dage. En varmepude på indstillingen lav kan medvirke til at reducere din ubehag uden risiko for brænding.

• Tag en smertestillende ud over at bruge topiske anti-inflammatoriske metoder. Aspirin, ibuprofen og acetaminophen er tilgængelige i over-the-counter styrker uden recept og kan tage brodden af mindre smerter. Tale med din læge om stærkere medicin, hvis du stadig oplever ubehag.

• Motion for at behandle din iskias. Stræk ned forsigtigt at røre gulvet uden hoppende og hold strækket i 30 sekunder. Cykel ridning og svømning kan også være effektive måder at lindre din ischiadicusnerven smerte.

• Få en henvisning til en fysioterapeut hvis regelmæssig motion ikke er at hjælpe din tilstand. En fysioterapeut kan vurdere din individuelle situation og lære dig strækker sig til at mindske dine smerter. American Physical Therapy Association mappe indeholder navnene på terapeuter i hver medlemsstat (Se ressourcer).

Tips & advarsler

  • Lave en aftale med din læge for at drøfte din iskias, hvis du har oplevet smerte for mere end en måned, eller hvis du pludselig føler følelsesløshed i benene.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com