Hvad er årsagerne til vægten få efter 50?

09/22/2010 by admin

Hvad er årsagerne til vægten få efter 50?

Som kroppen aldre, begynder det at ændre sig langsomt over tid. Nogle af de mere almindelige tegn på aldring omfatter grånende af dit hår og alder linjer i dit ansigt. Vægtøgning er også en fælles fysisk ændring, at mange mennesker går igennem efter en alder af 50. Mens nogle af årsagerne er, at livsstilsrelaterede, bidrage ændringer i kroppen ofte til vægt gevinster.

Nedsat stofskifte

Metabolisme er en af de vigtigste faktorer, der bestemmer hvor meget vægtøgning. Når du er ung, det fungerer ofte hurtigt, betydning junkfood og kulhydrater er fordøjet og forarbejdede ud af kroppen relativt hurtigt. Efter en alder af 50, stofskifte bremser betydeligt og fordøjelseskanalen tager længere tid at behandle fødevarer. Ofte, folk ikke kan justere deres spisevaner for at imødekomme dette skift i deres organer, og de fortsætter med at spise store portioner af fødevarer eller for at foretage valg af fedtholdige fødevarer. Kroppen begynder at bære vægten i Midtersektionen eller omkring hofter og ben. Spise mindre, velafbalancerede måltider, motionere regelmæssigt og vælge mindre fedtholdige fødevarer, som alle kan reducere belastningen på dit stofskifte.

Overgangsalderen

Overgangsalderen er en almindelig årsag til vægtøgning hos kvinder. En almindelig bivirkning af overgangsalderen er udsving af hormoner i kroppen, som sommetider udløse en større appetit og dårlig sovevaner. Fattige sove vaner kan føre til øget stress niveauer, og det er almindeligt for enkeltpersoner til at spise mere i disse perioder. Øget hormon niveauer også en tendens til at omfordele vægten i kroppen, flytte den fra hofterne til midsection og giver udseende af betydelig vægt vinde. Mens ikke alle vægt gevinst kan afværges i overgangsalderen, spise mindre portioner af måltider og udøver regelmæssigt høj grad hjælper med at reducere store gevinster.

Medicin

En anden årsag til vægtøgning kan tilskrives medicin tages af personer over 50 år. Mange medicin såsom antidepressiva liste vægt få som en bivirkning. Appetit er ofte forøget mens stofskiftet er bremset på grund af medicinen. Ifølge HelpGuide.org, får nogle personer så meget som 25 procent mere vægt efter begyndt behandling med visse medikamenter. Som individer bliver ældre og køre til sundhedsmæssige komplikationer, de ofte er mere tilbøjelige til at blive ordineret medicin af deres læge. Mens ikke alle medicin forårsage vægtstigning, bør du tjekke bivirkningerne af noget, der er ordineret til dig eller Spørg din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com