Bivirkninger af Apidra

12/24/2012 by admin

Apidra er en receptpligtig medicin, der bruges til behandling af diabetes mellitus. Det er næsten nøjagtig den samme som humant insulin men er en menneskeskabt medicin. Det fungerer ved at bistå glukose i at få inde i cellerne. Det administreres via injektion. Apidra bruges normalt sammen med andre insulin produkter til administration af glucose niveauer. Som med medicin, er der mulige bivirkninger, der kan opstå fra at tage Apidra.

Almindelige bivirkninger

Der er forskellige almindelige bivirkninger forbundet med Apidra. Disse bivirkninger er generelt anses for at være mild, som de har tendens til at stilne som kroppen tilpasser sig medicinen. Men hvis bivirkningerne overleve, eller hvis de intensivere, lægehjælp kan være nødvendigt. Disse bivirkninger omfatter vinder vægt, kløe, rødme eller hævelse, hvor medicinen blev sprøjtet og gruber eller fortykkelse af huden hvor medicinen blev injiceret.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger kan opstå på grund af Apidra. I tilfælde af alvorlige bivirkninger, bør enkeltpersoner straks søge lægehjælp. Disse potentielt skadelige bivirkninger omfatter sløret syn, søvnbesvær, mareridt, angst, humørsvingninger, irritabilitet, prikken i tungen, fødder, hænder eller læber, hovedpine, problemer med koncentration, forvirring, sløret tale, svedtendens, hurtig hjertebanken, usikker gang, svimmelhed, føle sig svimmel, døsighed og rysten.

Alvorlige allergiske reaktioner

Alvorlige allergiske reaktioner er også en muligvis farlig bivirkning af Apidra. I tilfælde af allergisk reaktion er det afgørende at søge akut lægehjælp hurtigst muligt. Disse allergiske reaktioner er åndedrætsbesvær, hvæsende vejrtrækning, kroppen udslæt, åndenød, svedtendens, hurtig puls og mathed (på grund af lavt blodtryk).

Hypoglykæmi

Hypoglykæmi er en anden eventuelt skadelig bivirkning af Apidra. I tilfælde af ekstremt lavt blodsukker, personer risikerer at blive bevidstløs, besvimelse, oplever anfald og selv dør. Det er af afgørende betydning for den enkelte at tage Apidra at tale med deres læge (og få testet) hvis de føler, at de kan have symptomer på lavt blodsukker.

Tips

Det er vigtigt for folk at tage denne medicin at vide, at Alkohol kan have en indflydelse på deres blodsukkerniveauer. Også, hvis en individer planer om at køre bil eller betjene tunge maskiner samtidig tage Apidra, skal de være særligt forsigtig, da medicinen kunne få dem til at have problemer med tilstrækkelig opmærksomhed og reagere i tide. Enkeltpersoner er ofte frarådet at køre bil eller betjene maskiner, indtil de ved præcis hvilken effekt medicinen vil have på dem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com