Efter helvedesild smertelindring

12/01/2012 by admin

Efter helvedesild smertelindring

Varicella zoster virus, almindeligvis kendt som helvedesild, er en virussygdom, der forårsager smertefulde hud vabler på hals, bryst og arme. Helvedesild stammer normalt i kroppen som skoldkopper, som generelt opstår hos børn. Når symptomer på skoldkopper er lettet, virus ligger hvilende i kroppen, så kan genopstå senere i livet som helvedesild. Pos-therpetic neuralgi er den smerte, der dvæler efter blærer fra helvedesild forsvinder, og der er i øjeblikket ingen kur. Læger kan ordinere en række lægemidler til at lindre denne efter helvedesild smerter.

Smertestillende medicin

Læger kan ordinere smertestillende medicin som OxyContin til at lindre smerter efter helvedesild. Bedes du konsultere en læge for at uddanne dig selv om risiciene for afhængighed, samt nogen bivirkninger eller konflikter med andre medikamenter.

Steroid injektioner

Da den virus, der forårsager helvedesild skjuler i nerver i nærheden af rygsøjlen, kan steroider injiceres direkte i spinal-området til at neutralisere virus, og også at stimulere endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende. Venligst drøfte denne mulighed med din læge før forfølger denne linje behandling som steroid brug er kendt for at bringe højere risiko for hjertesygdomme og fødselsdefekter.

Hud lapper

Hvis dine smerter er begrænset til et lille område eller områder, kan din læge ordinere forbinding-lignende hud pletter, der frigiver en smertestillende såsom lidocain for midlertidig lindring. Disse patches er nemme at bruge og kræver ikke mere invasive behandlinger som injektioner. Bemærk, at du ikke kan bruge disse pletter på dit ansigt.

Antidepressiva/antikonvulsiva

Selv om de har en primær funktion til løsning af andre sygdomme, kan antidepressiva og antikonvulsiva også hjælpe med at lindre smerter efter helvedesild. Medicin, der hjælper til at kurere depression kan påvirke kemikalier i hjernen, såsom serotonin, der bestemmer, hvordan din krop håndterer smerte. Anti-beslaglæggelse medicin ordineret til at forhindre kramper kan også have en beroligende effekt på smerter forårsager helvedesild virus.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com