Hvordan man behandler en forbrænding, der er Peeling?

10/01/2010 by admin

Hvordan man behandler en forbrænding, der er Peeling?

Efter den ømhed og ømhed af en solskoldning eller over garvning begynder at gå væk, begynder peeling og kløe. Selvom peeling angiver begyndelsen af helingsprocessen, stopper behandling ikke der. Fortsat behandling under ophelingsprocessen omfatter afskærmning hud fra eksterne elementer, konditionering den nye hud til at tilføje fugt og minimerer kløe til at forhindre irritation forårsaget af ridse. Tillad den beskadigede hud at flage ud naturligt.

Instruktioner

• Tage over-the-counter, acetaminophen-baserede smertestillende medicin området brænde stadig volder smerte eller viser hævelse.

• Pels området op til 4 gange dagligt med et lag af aloe vera gel eller fugtgivende lotion, der indeholder aloe vera. Det køler følelsen af varme, reducerer kløe, beskytter området fra bakterier og infektioner og nærer dybt huden med en bred vifte af næringsstoffer.

• Bære løstsiddende tøj og sove med det forbrændte område vender opad for at tillade luft at nå huden og undgå at pålægge irriterende friktion på den følsomme hud.

• Bade i afkøle til lunken vand. Moderate temperaturer vil hjælpe lindre mens varmt vand kan opflamme området. Pat brændte området tørre i stedet for at tørre den til at holde fra gnidning peeling eller nye hud.

Tips & advarsler

  • Forhindre skadelige solforbrændinger ved altid at sætte solcreme med mindst en 15 solbeskyttelsesfaktor (SPF), hvis ikke mere til dem med sart hud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com