Sådan køber du magnetiske rullemadrasser

08/26/2011 by admin

Sådan køber du magnetiske rullemadrasser

Ny forskning afslører de fordele, som de fleste mennesker kan stamme fra bio magneter (designet til kroppen). Mennesker, der bruger denne egenomsorg tilgang kan opnå fritagelse fra muskelsmerter, nakke og skulder smerter, samt fra fodproblemer, blandt andre. Sove på magnetisk rullemadrasser er én måde at drage fordel af magneter. Men der er visse ting, du skal kigge efter, når de køber magnetiske rullemadrasser.

Instruktioner

• Sørg for at alle magneter i puder er i positionen bio-nord (også kaldet nord eller Negative nord) for maksimal magnetisk terapi fordele. En måde at identificere denne holdning er at kigge efter en N eller en pil på magneten. Derudover farve nogle producenter kode bio til Nordpolen på en magnet blå, grøn eller hvid.

• Vælge magnetisk rullemadrasser med viskoelastisk skum, høj kompression skum udviklet af NASA. Viskoelastisk skum er den højeste ratede skum for magnetisk rullemadrasser.

• Sikre, at puder har et tykt lag af udfyldning til sikre komfortabel søvn. Men polstring tykkelse afhænger af dine personlige behov. Nogle mennesker har brug for flere pude end andre gør, og den forkerte tykkelse kan forværre visse kroppen ømhed. Vælg den lige magnetiske rullemadras ved liggende på forskellige puder og varsel som man føler sig mere komfortabel.

• Køb magnetisk madrasser puder lavet af 100 procent bomuld til at fjerne giftstoffer fra syntetiske materialer. Puden skal have en skridsikker støtte og brede stropper til at holde det på plads. Sørg for, at det vil passe din eksisterende madrasser.

Tips & advarsler

  • Check fabrikantens forslag på hvor lang tid for at bruge din magnetiske rullemadrasser.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com