Hvordan man kan hjælpe en alkoholforgiftning lidende

08/19/2011 by admin

Hvordan man kan hjælpe en alkoholforgiftning lidende

At være i stand til at hjælpe en person, der kan blive ramt af alkoholforgiftning indebærer erkendelse af symptomer af alkohol forgiftning og vide hvad man skal gøre. Alkoholforgiftning kan resultere i hjerneskade, koma eller død, så det er vigtigt at tage en proaktiv indsats for at få hjælp.

Instruktioner

• Lære symptomerne at en patient af alkoholforgiftning kan udstille før han mister bevidstheden. Disse kan omfatte overdreven opkastning, anfald, stupor og forvirring. Hvis du kan se endnu en af disse symptomer, forhindre, at personen fra at drikke mere alkohol, og hjælpe ham til at bo hydreret af drikkevand i stedet.

• Bemærk nogle af symptomerne fra alkohol forgiftning, kan forekomme efter en person har gået ud, såsom kramper og fortsatte med opkastning, selv efter Lidende er bevidstløs. Vejrtrækning mønstre i en individuel lider af alkoholforgiftning vil også blive langsom og uregelmæssig, og det kan være umuligt at genoplive hende, hvilket kan indikere en forestående koma. Gribe ind, hvis enkelt er at trække vejret mindre end otte gange i minuttet, eller hvis der er mere end en 10-sekunders bortfalder mellem vejrtrækninger.

• Ringe 911, hvis du har mistanke om alkoholforgiftning. Det er meget bedre at vrede eller genere personen af overreagerer end at holde ikke aktionen på alle, som kan resultere i en tragedie.

• Forsøger at holde Lidende af alkoholforgiftning vågen og komfortable mens du venter på hjælp at ankomme. Hvis han fortsætter med at kaste op, Sørg for, at han er slået på sin side at forhindre kvælning, som er den vigtigste dødsårsag i alkohol forgiftning tilfælde. Prøv at holde den enkelte som vågen og alarm som muligt, og aldrig forlade ham uden opsyn.

• Holde tilbyder enkelt masser af vand at drikke, da overdreven opkastning kan let dehydrere kroppen. Kaffe bør generelt undgås, for at aflive en populær myte, da koffein kan også forårsage dehydrering. Den bedste behandling for alkoholforgiftning er tid og konstant opsyn, ikke stimulanser.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at kende din tolerance for alkohol, og få at vide med hvilken hastighed du kan forbruge det før din alkoholpromille i blodet (AKB) bliver faretruende høj. Den gennemsnitlige person kan behandle og fjerne omkring 12 ounce øl eller 1,5 ounce af hårde spiritus i timen. Dog, dette vil variere alt efter størrelse og vægt af enkelt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com