Lav Salt kost for mennesker med forhøjet blodtryk

08/05/2011 by admin

Hypertension eller forhøjet blodtryk, kræver lav salt (natrium) indtagelse at hjælpe med at regulere blodtrykket. En teskefuld salt indeholder 2.300 mg natrium, som er det maksimale beløb, der skal indtages på en lav-natrium diæt. Da de fleste amerikanere spiser mere end det, kan det undertiden være svært at ændre til en lav-natrium diæt. Men når du vænner sig til alternativer i en lav-natrium kost, mad kan smage lige så godt.

Forarbejdede fødevarer

Undgå forarbejdede fødevarer som boxed middage, boxed kartofler, dåse grøntsager, dåse kød, på dåse suppe, kiks og bekvemmelighed fødevarer. Alle disse har en masse salt i dem. Hvis du skal bruge dåse grøntsager, skyl grøntsager under rindende vand for at fjerne saltlage, hvor de blev pakket.

Når du spiser ude, Spis dampede grøntsager og stegte retter i stedet for stegt mad.

Købe natriumfattige produkter på købmand. Bruge en salt erstatning eller hvidløg salt i små mængder, indtil du vænne sig til mindre salt mad.

Krydderier

Erstatte krydderier i stedet for salt mens madlavning. Mange kombinationer af salt-fri krydderier er tilgængelige og smage fremragende.

Brug ikke krydret salt--det er stadig en salt base. Prøv at bruge basilikum, oregano, timian, hvidløg, spidskommen, cayennepeber, estragon og citron eller limesaft for at øge smag. For eksempel, smag friske selleri meget bedre end selleri salt. Og når muligt, Skift til frosne grøntsager, der smager frisk uden salt saltlage af dåse grøntsager.

Brug kun usaltet smør i stedet for regelmæssig smør; usaltet kiks; lav-natrium safter; Foretag din egen suppekraft i stedet for bouillonterninger. Det er forbløffende, hvordan flavorful den ægte vare er i modsætning til store-købte produkter.

Brug ikke salt, når madlavning ris eller pasta. I stedet, koge ris og/eller pasta i hjemmelavet bouillon og vand med løg og svampe.

Overvejelser

Hvis du er stadig usikker, er det vigtigt at konsultere en læge eller en registreret diætist for rådgivning om sænke saltindtag. Derudover købe kogebøger med natriumfattige opskrifter, der er blevet tilpasset og faktisk smager mere flavorful med forsigtig, smagskorrigerende i modsætning til salt.

Ideelt, hvis du følger en lav-natrium diæt, du kan bare være i stand til at reducere eller helt fjerne blodtryk medicin. Du kan endda være at tabe sig og begynder at træne, hvilket vil føre til en sundere livsstil i sidste ende. Dette er meget vigtigere end fortsat at spise salt.

Simpelthen skræddersy de fødevarer, du kan lide med mindre natrium og du vil følge denne individuel kostplan meget bedre, da det vil omfatte de fødevarer, du gerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com