Hvordan testosteron bliver forarmet

10/21/2010 by admin

Hvordan testosteron bliver forarmet

Testosteron, en nøgle hormon, der produceres i en mandlig organ, hjælper bevare generelle sundhed og sikre en sund udvikling. Faldende testosteronniveauer kan forårsage forstyrrelser i humør, lave energi, lav libido, ledsmerter, tab af muskel masse og forskellige andre betingelser og sygdomme.

Alder

Når de bliver ældre oplever mænd en naturlig nedbrydning af testosteron. Denne naturlige fald begynder som regel omkring 30 år.

Fedme

Fedme er en medvirkende faktor i testosteron udtynding. Mænd, der har overskydende fedt, især omkring maveregionen, er tilbøjelige til at have lavt testosteronproduktion. Den ekstra vægt understreger leveren og andre body systems, forårsager en ubalance i hormonproduktion.

Kræftbehandlinger

Stråling, kemoterapi og forskellige medicinske behandlingsmetoder involveret i behandling af kræft ofte har en negativ effekt på testosteron produktionen. Hypofysen, kønsorganer og andre vigtige kropsfunktioner er afbrudt under kræftbehandling. Dette fører ofte til udtynding af testosteron.

Head Trauma

Mænd, der har oplevet hovedtraume kan opleve testosteron udtynding. Eventuelle afbrydelser i regionen hypothalamus i hjernen kan forårsage en forstyrrelse i hormonproduktion og hormonelle balance. Hvis symptomer relateret til testosteron udtynding sker efter hovedtraume, er det vigtigt at se en læge.

Sygdom eller infektion

I nogle tilfælde kan udbrud af en sygdom eller infektion forårsage skader på hypofysen og resultatet i testosteron udtynding. Sygdom under vorden eller barndom kan forstyrre testosteronproduktion og forårsage seksuel-, muskel- og knoglelidelser udviklingsmæssige problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com