Rollen som en radiologisk tekniker

09/26/2013 by admin

Rollen som en radiologisk tekniker

Radiologiske teknologer administrere røntgenbilleder for at hjælpe med at diagnosticere medicinske problemer. Ifølge 2008-2009 US Bureau of Labor statistik forventes beskæftigelse for radiologiske teknologer at fortsætte med at vokse. Mens formelle uddannelse er nødvendig for at blive en radiologisk tekniker, tilbydes træning på hospitaler, på gymnasier og lejlighedsvis på tekniske institutter. Radiologiske teknologer, ligesom de fleste fagfolk i sundhedssektoren, tage på mange roller.

Forberede patienter

Radiologiske teknikere skal forberedes patienter til en X-ray. Det gælder også forklare den procedure, at finde og fjerne noget på patienten, der ikke kan sættes gennem X-ray og placere patienter i den korrekte position for X-ray. Det er vigtigt, at radiologiske teknikere har fysiske kapacitet til at løfte handicappede patienter. Nogle radiologiske teknologer også tage udstyr til patienternes hjem at udføre procedurer.

Opererer udstyr

Radiologiske teknologer arbejde med flere stykker udstyr. Efter den radiologiske tekniker har forberedt patienten, skal han styre størrelsen af stråling stråle af strategisk placere bly skjolde omkring det udsatte område. X-ray maskine derefter placeres over patientens krop på en bestemt måde og indstillinger med hensyn til tykkelse af afsnittet røntgenbillede er valgt. Efter markedsføring film under patienten, er det eksponerede og fremkaldte.

Administrative opgaver

Ligesom de fleste sundhedspersonale har radiologiske teknologer administrative opgaver. Dette omfatter patient fil rolle, udarbejdelsen af skemaer, fremme udstyr køb og vedligeholdelse af udstyr. Ifølge 2008-2009 US Bureau of Labor statistik, mest fuldtids radiologiske teknologer arbejde 40 timer om ugen, men nogle af disse timer er muligvis på opfordring, i weekenderne eller om aftenen. Som befolkningen bliver ældre, vil efterspørgslen efter medicinsk billedbehandling fortsætte med at vokse.

Rolle med kollegaer

Radiologiske teknologer arbejde under læger ordrer. Dog kunne radiologer (læger, der evaluerer røntgenstråler) ikke fortolke røntgenstråler og diagnosticere skader uden arbejde af radiologiske teknologer. Radiologiske teknologer vælger ofte at specialisere sig i et bestemt område af medicinsk billedbehandling og derfor arbejder tæt sammen med specialiserede læger. For eksempel, administrere stråling terapeuter stråling for at behandle kræft og derfor arbejder tæt sammen med onkologer.

Relaterede erhverv

Med fortsatte uddannelse bliver mange radiologiske teknologer specialister. Dette omfatter: beregnet tomografi (CT) teknologer, mammographers, nuklearmedicin teknologer og radiographers. For en komplet liste over de forskellige divisioner inden for radiologiske teknologi gå til amerikanske samfund af radiologiske Teknologs hjemmeside på www.asrt.org. Radiologiske teknologer kan også gå at undervise i radiologiske teknologi programmer eller sælge radiologisk udstyr.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com