Energi kosttilskud for Kids

12/03/2010 by admin

Energi kosttilskud for Kids

Energi kosttilskud give børn et løft i ernæring, når deres kost mangler bestemte vitaminer og mineraler. Disse vitaminer er lavet til at supplere kosten snarere end erstatte sunde, sunde fødevarer såsom frugt og grøntsager. Kan du give dit barn en energi supplement, hvis hun er en picky æder eller hvis hun har været ramt af en sygdom, der forhindrer hende i at holde mad. Kids' energi kosttilskud kommer i form af vitaminpiller, protein shakes og proteinbarer.

Protein Shakes

Protein shakes er en fælles energi supplement til børn. Disse vibrationer er fyldt med protein, mineraler, calcium og jern sammen med en lang liste af andre vitaminer. Shakes er også påfyldning og højt fiberindhold. Du kan købe en protein pulver shake mix for at gøre derhjemme eller købe pre-made shakes. Spirulina er en anden proteintilskud, som du kan føje til dine egne hjemmelavede shake. Læs etiketterne på shakes og kun købe produkter, der indeholder naturlige ingredienser. Undgå produkter med majssirup og andre tilsætningsstoffer.

Vitaminpiller

Vitaminpiller er energi kosttilskud til børn, men kun købe vitaminpiller, der er lavet specielt til børn og læse instruktionerne på etiketten. Børn kan let overdosis på vitaminer, fordi de smager godt. Kun give dine børn den dosis, der kræves. Placere vitaminerne i et højt sted, hvor dine børn kan ikke få dem. Forbedring af energi vitaminer skal indeholde jern, B-vitaminer og andre næringsstoffer. Garden of life er et selskab, der gør naturlige vitaminer til børn.

Proteinbarer

Proteinbarer er en anden type energi supplement. Igen, Læs dine etiketter omhyggeligt før du køber disse snacks. Nogle kosttilskud er ikke så sundt som det kunne synes. Læs ingredienslisten. Må ikke købe det hvis sukker er den første ingrediens på listen. Undgå proteinbarer, der indeholder høj fructose corn syrup eller kunstige sødestoffer. I stedet købe barer, der er pakket med næringsstoffer til energi, protein, B-vitaminer, jern og mineraler. Kigge efter naturlige proteinbarer lavet til børn på din lokale helsekostforretning. Disse barer har ofte naturlige sødestoffer til at gøre dem mere tiltrækkende. Kidzbar og Promax gøre proteinbarer specielt til børn.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com