Hvad Over the Counter narkotika sænke kolesterol?

11/24/2013 by admin

Millioner af amerikanere har højt kolesteroltal og kamp for at kontrollere den. En klasse af receptpligtig medicin kendt som statiner er effektive til at sænke kolesteroltallet. Men der er nogle over-the-counter og naturlige behandlinger, der kan medvirke til at sænke dit kolesteroltal. Uanset hvilken medicinsk behandling du vælger, American Heart Association siger, at kost spiller en afgørende rolle i kolesterolniveauer og i mange tilfælde blot at ændre din kost til en fedtfattig, høj-fiber kost vil give resultater.

Niacin

Et vitamin, som du kan købe på ethvert stof eller helsekost butik, niacin er kendt for at sænke kolesterol og triglycerider, men kun beskedent. Mens det er blevet bevist, at statiner kan reducere kolesterolniveauer i halvdelen, er niacin betydeligt mindre effektive, selv for dem med kun lidt forhøjede niveauer, niacin, også kendt som B3 eller nikotinsyre, kan være en mulighed. Niacin bør tages tre gange om dagen og du bør starte med en dosis på 50 mg tre gange om dagen og langsomt stige til 1.000 mg, ifølge HeartPoint.com hjemmesiden.

Fiskeolie piller

Alment tilgængelige, fisk olie piller er høj i omega-3 fedtsyrer, som er flerumættede fedtstoffer. Ifølge Mayo Clinic er omega-3 fedtsyrer vigtige i kampen mod højt triglycerid og kolesterol. Disse fedtstoffer bidrage til at beskytte hjertet mod pludselige død af hjertesygdom. Fisk olie piller, sammen med indtagelse af store fisk som laks eller tun, kan medvirke til at sænke kolesterol og triglycerid niveauer. Omega-3 fedtsyrer kan også findes i hørfrø eller raps olie.

Havre

Ifølge Mayo Clinic og mange andre hjerte sundhedseksperter er havre og havreklid effektiv kolesterol reducerende. Havre indeholder opløselige fibre, som har vist sig for at være effektive til at hæmme optagelsen af kolesterol, og til gengæld forbrugende havre kan bidrage til at reducere niveauet af såkaldte dårlige kolesterol. Havre og havreklid er kommercielt tilgængelige som havregryn og korn lavet af havregryn eller havre klid.

Urter

The website Herbal-Supplements-Guide.com recommends five herbs that are effective in lowering bad cholesterol levels. Ingefær, grøn te, guggulipid (en gammel indisk herb), olivenolie og gurkemeje er alle effektiv til at reducere kolesterol samt forbedre cirkulation og i nogle tilfælde, sænke blodtrykket.

Ingen gavn af Antioxidant vitaminer

American Heart Association adresser teorien at antioxidant vitaminer--A, C og E--er nyttige i at reducere kolesterolniveauer. Men ifølge AHA, undersøgelser har givet nogen videnskabelig sammenhæng mellem forbruge disse vitaminer og mindske kolesterolindholdet i blodet. AHA anbefaler forbrugende fødevarer med højt antioxidanter, som frugt, grøntsager, flerumættede olier og fuldkorn.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com