Genterapi & leverkræft behandling

05/30/2013 by admin

I det seneste årti tumor immunologi og -gen terapi har gjort betydelige fremskridt. Nu er der væsentlige grunde støtter rationalet for gen terapi-fokuserede lever kræft vacciner ved at erstatte eller inaktivere muterede gener.

Betydning

Natur kræft genterapi magasin offentliggjort et papir, viser kræft celler i leveren er stor mærker for genterapi udnytte adenoviral vektorer (gen overførselsagenter), baseret på en vigtig forståelse af forskellene mellem normal leveren celler og kræftceller.

Identifikation

P53-gen er et hyppigt ændrede tumor suppressor gen i leverkræft. Når leverceller er normal, det hjælper celler lave skader på deres DNA og forhindrer overdreven vækst; Når DNA-skader bliver for meget til at blive genoprettet, tilskynder det celledød.

Funktioner

Hepatocellulært carcinom (levertumor) er udviklet fra kronisk hepatitis og skrumpelever. Genterapi bruger vektorer (transportvirksomheder) til at levere normale DNA til leveren målcellen hen til genindføre sig igen hen til normal

Behandling

Nogle leverkræft behandlingsmuligheder omfatter kirurgi, levertransplantation, tumor ablation og embolisering, kemoterapi, strålebehandling og målrettet terapi.

Overvejelser

Genterapi er en eksperimentel felt, der fortsætter med at udvikle sig, tilbyder interessante muligheder for leverkræft behandling. Dette felt stadig har begrænsninger, men henvender sig til centrale spørgsmål for at løse dem.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com